Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban én vagyok a hibás és nézzek magamba?
Egyre inkább kezdek kiszeretni a páromból a folytonos kritizálás, és elvárásai miatt. Egyszerűen már tele vagyok elfojtott indulatokkal, ami feszültté tesz. A kapcsolatunk eleje óta “finoman utal rá” hogy neki milyen stílus tetszik, vagyis hogyan kellene öltöznöm. Ha veszek valami új ruhát és neki nem tetszik, annak hangot ad, ha a körmöm nem tetszik, annak is. De szerinte ez teljesen rendben van.
Húzza a száját hogy nem vagyok hajlandó fogamzásgátlót szedni, panaszkodik az óvszer miatt (fogamzásgátlót egyébként is egyéb egészségügyi problémák miatt nem is ajánlott szednem, de ezt ő is tudja.)
Elvárja a törődést, férfi létére folyton a lelkével kell törődnöm. A szexben elvárta a folyamatos fejlődést, szűz voltam amikor megismerkedtünk és hónapokig folyton közölte velem, hogy hát neki ez így nem kielégítő egyelőre, de majd úgyis jobb lesz. Mindent kimond, állandóan kritizál de szép szavakban rejtve, hogy aztán be tudja védeni magát a vitákba. Egyébként viták során nekem még sosem lehetett igazam, mert én gyerekes vagyok, nekem fel kell nőnöm. Fontos események előtt (államvizsgáztam) is kiprovokálta a veszekedést, amikor éjjel tanultam akkor képes volt felhívni, hogy márpedig őt ez így zavarja hogy mostanában alig találkozunk, és akkor elkezdte végig sorolni hogy mennyi minden zavarja. Élőben ha hozzám beszél és egy percre elnézek, vagy máshova nézek, akkor megy a cammogás, ha nem elégítem ki valamelyik vágyát, sértődés, bűntudatkeltés. Ha nem nyelem le, akkor szörnyű ember vagyok mert azt jelenti undorodom tőle, meg hogy én sem vagyok finom de ő megteszi hogy nekem jó legyen. Ha kérdez valamit, és nem válaszolok képes addig kérdezni vagy nem írni semmit, még nem kap választ. Nem veszi észre magát, ha szembesítem, akkor sem. Szerinte mindennek az okozója én vagyok. Most komolyan, MI A FRANC BAJA VAN?
Nem mindegy, hogy mi baja van? Nem a te dolgod meggyógyítani. Fejlessz ki egy egészséges önzést. Te már nem szereted őt, legfeljebb félsz kilépni. Nem vagy vele boldog. Feszült vagy és sértett.
Itt az a pont, amikor ideje búcsút inteni neki, mert nem tesz hozzá az életedhez semmi pozitívat, csak lerág.
Utána rá fogsz jönni, hogy mik voltak a kapcsolatban jók, mik rosszak, és hol volt az a pont, ahol kiléptél volna, ha ezt mind előre tudod. Tanulsz az esetből.
Legközelebb okosabb leszel, és nem pazarlod az életed olyan mellett, aki nem tud úgy szeretni, ahogy vagy, hanem állandóan kritizál és manipulál.
Elèggè nárciszta szerű kellemvonásokat mutat, ez pedig egy bántalmazó kapcsolat, ráadásul az elejètől kezdve. Olvass utána.
Ebből a kapcsolatnak túlèrtèkelt vacakból pedig lèpj ki minèl hamarább a magad èrdekèben. Arra kèszülj fel, hogy nem lesz egyszerű, ugyanúgy tèged fog hibáztatni, elmond majd mindennek, ezzel nem tudsz mit kezdeni, beteg elme. Egyszerűen csak kèszülj rá fel, peregjen le rólad, ès határozottan lèpj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!