Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok vagy össze sem jönnétek olyan nővel aki egy minigarzonban él, és nincs kilátás közös lakásra?
A lakás 30 nm, egy szobából áll aminek az egyik sarkán van a konyha. Ez alapvetően gondokat okozhat már egy együttélésnél is, főleg ha más a felek napirendje, és zavarják egymást az alvásban, pihenésben. Gyerekvállalás szintén lehetetlen.
Tulajdonképpen semmilyen közös nagyobb lakásra nincs lehetőség. 18 évnyi hitel van rajta, nagyobb albérletbe nyilván nem akar költözni a nő, mert mégiscsak jobb a saját adta szabadság, másrészt gyereket vállalni albérletbe úgysem lehet. Közösen nagyobbat venni szintén nem lehet, mert a szüleinek haszonélvezet van a garzonon, és nem egyeznének bele az eladásába. Az sem opció hogy pár évig gyűjtögetnek, majd közösen vesznek fel hitelt egy nagyobbra, mert a nő nevén már ott van ez a hiteltörlesztés, és így adóstársnak sem fogadja el a bank. Másrészt a közös gyűjtés is olyan, hogy a nő sokat nem tudna beleadni mert keveset keres, és annak a nagyrészét ugye viszi a törlesztő, de ami mégnagyobb baj, hogy mire bármire jutnának, már rég kiöregszik a szülőképes korból, mert jelenleg 28 éves. Bár ő a gyerekvállalás témáról már pár éve lemondott, azt mondja nem baj ha nem lesz neki soha.
Ez mind nem baj. Ezen a hídon majd akkor kell átmenni, ha odeértél.
A baj az, hogy te erre ennyire rápörögtél. Az egész írásról süt a frusztráltság.
Mi a férjemmel albérletben élünk, így vállalatunk gyereket, aki másfél éves. Férjem 38 éves, én 32. A szüleink nem tudtak segíteni lakást venni. mindkettőnknek átlagos fizetése van, kb a hiteltörlesztő is annyi lenne, mint az albérleti díj, de ugye kellene önerő, úgy 3-4 millió. Amit a vidéki átlag fizetésből nem tudunk kigazdálkodni, legalábbis a mi életünkben. Nyaralni max Balatonra megyünk, egy jó ismerősömnek van ott haza, kedvezményes áron adja ki nekünk egy hétre, évek óta. Életszínvonalunkat átlag alattinak mondom, vásárlások alkalmával megnézem mi mennyibe kerül, nincs luxusautónk. Picinek leginkább használt ruhákat veszek, illetve alkalmakra is olyat kérek neki, ami szükséges (pelenka, fürdető, egy két játék esetleg) nincs pazarlás.
Kedves kérdező, amit én kiolvasok a soraidból, az az, hogy tényleg mindenre van magyarázatod, hogy miért ne. Kíváncsi vagyok mennyi idős vagy. Így nem fogsz tudni előbbre lépni! Én is luxus lakásba szeretnék költözni, több milliós autóra és utazásra vágyom.. De mivel nem tudom ezeket negteremteni (tanárnő vagyok és 160 ezret keresek) így mondtam volna le a gyermekvállalásról? Te lemondasz ezek szerint.
"Csakugye mint írom nőktől nem várják el,"
Csak hiszed. Randizós időszakomban két pasi is be akart költözni a lakásomba pár hetes ismeretség után lakásgondjait megoldani.
Pedig egyszerű a megoldás!
A palival közösen bérelni egy nagyobb lakást, ezt meg ki lehet adni.
Pedig a férfiak nagy részét ez tényleg nem érdekli.
Lényeg, hogy nem a férfitől várod a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!