Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék barátot, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lila nyuszi kérdése:

Szeretnék barátot, de nincs rá kilátás, hogy legyen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan az életvitelem, hogy alig férne bele az életembe egy pasi. Másik "probléma", hogy nagyon válogatós vgyok és nem csak azért szeretnék valakit, hogy legyen. Normális kapcsolatot idő összehozni, megismerni a másikat, egymásba szeretni. Az sem mindegy, hogy milyen a csók, szex. Örülnék neki, ha pl. egy ismerősöm rámírna akinek tetszem, vagy leszólítana valaki kávézóban, vonaton. Paradox, hogy pont azok az eseteim akik nem kezdeményeznének, mert nem mernek vagy nem érdeklem őket igazán, esetleg lehet valkijük.

21/L

2012. dec. 6. 01:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"Sajnos olyan az életvitelem, hogy alig férne bele az életembe egy pasi."

"Normális kapcsolatot idő összehozni, megismerni a másikat, egymásba szeretni."

Jót beszélgettünk!

:)

Mit csinálj? Olvasd vissza fele amit írtál!

2012. dec. 6. 01:27
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem tégy egy ajánlatot, hogy szívesen mutatnál valamelyik testrészedről (arc, cici, popó, punci) képet egy jó pasinak. Aztán mutatsz neki képet, és egy kis szerencsével már sínen is vagy.

Én majd segítek képet választani, ha igényled.

Gyors, praktikus és gördülékeny megoldás. Ennyi időd biztosan van.

2012. dec. 6. 01:34
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem élnék ezzel az opcióval.
2012. dec. 6. 01:37
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nincs megoldás akkor... Akkor csak a könnyű kapcsolatok maradnak, és a futó románcok. Mindenkinek 24 órából áll egy nap. Ami fontos, arra igen is időt kell szakítani.
2012. dec. 6. 01:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Talán azért nem érdekelsz senkit, mert már jópáran megszívhatták veled (mert ahogy leírod, te olyan vagy, aki hagyja, hogy udvaroljanak neki aztán kiejti a kosárkából a pasit ha már nem érdekes a számára). Ne legyél válogatós, hidd el hogy egy nagyon normális pasi igazodik egy kicsit hozzád, te is hozzá, de amikor meglátnak egy ilyen csajt, mint te (ilyet aki magasan műveltnek gondolja magát), akkor inkább visszalépnek, mert attól félnek hogy ha jön egy jobb akkor cserélés lesz. :D
2012. dec. 6. 03:55
 6/16 anonim ***** válasza:

szerintem ha szeretnél barátot, de nincsen rá kilátás, akkor hagyd és felejtsd el a dolgot.

ez ilyen egyszerű. ha nincs időd akkor nincs időd.

2012. dec. 6. 05:58
 7/16 anonim ***** válasza:

Nehéz ugy én is válogatja vagyok, de nem a szépségre értem.

Hat egyszer csak megtaláljuk azt a valakit...

21/F

2012. dec. 6. 06:02
 8/16 anonim ***** válasza:
írj valamelyik itt siránkozó nyominak.
2012. dec. 6. 08:35
 9/16 anonim ***** válasza:

"olyan az életvitelem, hogy alig férne bele az életembe egy pasi."

Így ne is akarj pasit. Előbb oldd meg az életed utána lehet barátod.

2012. dec. 6. 09:33
 10/16 anonim ***** válasza:
78%
Egyedül saját magad miatt nincs barátod. Azt írod, hogy nem csak azért szeretnél valakit, hogy legyen valaki. Akkor meg nem mindegy ha nincs? A leírásod alapján te vagy a tipikus problémás lány, akivel jobb nem kezdeni:D
2012. dec. 6. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!