Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon bunkó velem, és ennek ellenére én nagyon szeretem Őt, akkor én pszichopata vagyok?
Se nem vagy pszichopata, sem nem vagy csicska. Énhatár-kijelölési és önbecsülési problémáid vsz vannak (lásd: "az alkoholista kutyája"-szindrómát). Illetve érzelmi függőséhet sem lehet kizárni. Mazochizmussal fűszerezve.
Gyógyulást!
De, szerintem is lábtörlő felszínes csicska vagy. Hiszen nyilván nem a személyét szereted csak maximum vonzódsz hozzá.
Szóval csicska vagy
Ó Istenem...."szerelmes vagy a rossz emberbe"
Hogy lehet szerelmes??? Idióták! Olyanba akit bunkónal tart? Akkor nem szerelmes, hiszen nem szereti, nem látja jónak, szeretnivalónak. Egy idealizált változatába szerelmes maximum. Nem a bunkóba.
A kérdés "kidolgozottsága", sima kamukérdésre utal, lehetőleg úgy, hogy jó sokan reagáljanak.
De amúgy nem vagy psycho, csak megszállott. Az se jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!