Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 33 éves férfiba. ő is szeret engem, pedig én csak 17 éves vagyok. A gond az, hogy a szüleimnek hogyan mondjam el? :S
Én férfi vagyok, és egyben a 14:09-es is, de nem teljesen értek egyet azzal, amit gondolsz, ha úgy gondolod ahogy gondolom hogy gondolod. Alapból házasodni nem kell csak azért, mert egy-két év együttélés után azt szűrik le, hogy jól kijönnek egymással, meg van a "szerelem" és jó a szex.
Én sem tudom, hogy a nagyszüleim több mint ötven évig házasok lettek volna-e, ha a mai világban kezdik el az életüket, de azt nem is ismerem elég jól, amit pedig tudok róla, azt nem akarom megtapasztalni.
A nők elk*rvulása tényleg sz@r dolog, csak amúgy az meg olyan egyoldalúnak (és rossznak) tűnik, hogy a férfiak meg ugyanolyan félrekúrósak maradnának, legalábbis nekem ez hangsúlyozódik ki az egészből.
Szóval én a régi rendszerben sem tudnám elképzelni az életemet. Az túl egyszerű lenne szinte egy férfinak. :D
Ja, félrekúrósak maradnának, ami tényleg nem szép dolog, de most annyiban változott, h. a nők is ugyanúgy, sőőőőt! Nah majdnem elfelejtettem, régebben is ugyanúgy félredugtak a nők, csak nem csináltak a férjeik nyilvános palávert, mert "mit szól a szomszéd"?
A kérdezőnek javaslom, h. nem kell ezt még tálalni, majd ha együtt lesztek kb. fél éve, és lángol a szerelem, akkor be kell vállalnod, és őszintén megmondani, h. szereted! Na egy közhely a végére: Az idő a megoldás!
kedves utolsó kommentelő!
ilyen gondolkodásmóddal inkább neked van ott a helyed...
Kénytelen leszel abban tartani, ráadásul, ha ez a pasidnak kellemetlen, akkor az azt bizonyítja, h. Ő szeret, és szeretne felvállalni. Amikor már nagyon hisztizik azért, h. tudjanak a szüleid is erről, akkor biztos szeret!
Ha még lenne kérdésed, akkor írj nyugodtan privátba! Eddig is több választ adtam, nem tudom melyikek vtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!