Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy 33 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 33 éves férfiba. ő is szeret engem, pedig én csak 17 éves vagyok. A gond az, hogy a szüleimnek hogyan mondjam el? :S

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 18:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Persze csak régen akik férjhez mentek 16 évesen 10 meg 20 évvel idősebb férfiakhoz, azok nem szerelemből tették, hanem a szülők miatt.
2010. júl. 8. 14:09
 22/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szülők miatt tették, de nem is váltak el, ha nem jöttek ki egymással!!! Itt azért figyelembe kell venni azt is, hogy a fiatal lány még élni akar, világot látni, s nem biztos, hogy a hajnali bulizásokat a másik fél fogja értékelni.
2010. júl. 8. 18:47
 23/30 anonim válasza:
18:47, egyetértek teljes mértékben! A nagy női egyenjogúság hozta meg a nők "elkurvulását" bla, bla..na de ez már más téma!
2010. júl. 8. 20:14
 24/30 A kérdező kommentje:
nem tudom,én szeretem őt..de a szüleimnek nem tudom hogyan tálaljam:(
2010. júl. 8. 21:55
 25/30 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, és egyben a 14:09-es is, de nem teljesen értek egyet azzal, amit gondolsz, ha úgy gondolod ahogy gondolom hogy gondolod. Alapból házasodni nem kell csak azért, mert egy-két év együttélés után azt szűrik le, hogy jól kijönnek egymással, meg van a "szerelem" és jó a szex.

Én sem tudom, hogy a nagyszüleim több mint ötven évig házasok lettek volna-e, ha a mai világban kezdik el az életüket, de azt nem is ismerem elég jól, amit pedig tudok róla, azt nem akarom megtapasztalni.

A nők elk*rvulása tényleg sz@r dolog, csak amúgy az meg olyan egyoldalúnak (és rossznak) tűnik, hogy a férfiak meg ugyanolyan félrekúrósak maradnának, legalábbis nekem ez hangsúlyozódik ki az egészből.

Szóval én a régi rendszerben sem tudnám elképzelni az életemet. Az túl egyszerű lenne szinte egy férfinak. :D

2010. júl. 8. 22:22
 26/30 anonim válasza:

Ja, félrekúrósak maradnának, ami tényleg nem szép dolog, de most annyiban változott, h. a nők is ugyanúgy, sőőőőt! Nah majdnem elfelejtettem, régebben is ugyanúgy félredugtak a nők, csak nem csináltak a férjeik nyilvános palávert, mert "mit szól a szomszéd"?

A kérdezőnek javaslom, h. nem kell ezt még tálalni, majd ha együtt lesztek kb. fél éve, és lángol a szerelem, akkor be kell vállalnod, és őszintén megmondani, h. szereted! Na egy közhely a végére: Az idő a megoldás!

2010. júl. 9. 08:31
 27/30 A kérdező kommentje:
és akkor titokban tartsam addig?
2010. júl. 9. 12:09
 28/30 anonim ***** válasza:
Ameddig el nem kezdeődik újra a Mauuunika só és akkor mehecc oda a kis családoddal növelni a színvonalt....
2010. júl. 9. 13:23
 29/30 A kérdező kommentje:

kedves utolsó kommentelő!

ilyen gondolkodásmóddal inkább neked van ott a helyed...

2010. júl. 9. 18:27
 30/30 anonim válasza:

Kénytelen leszel abban tartani, ráadásul, ha ez a pasidnak kellemetlen, akkor az azt bizonyítja, h. Ő szeret, és szeretne felvállalni. Amikor már nagyon hisztizik azért, h. tudjanak a szüleid is erről, akkor biztos szeret!

Ha még lenne kérdésed, akkor írj nyugodtan privátba! Eddig is több választ adtam, nem tudom melyikek vtak!

2010. júl. 10. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!