Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy 33 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 33 éves férfiba. ő is szeret engem, pedig én csak 17 éves vagyok. A gond az, hogy a szüleimnek hogyan mondjam el? :S

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 18:14
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
egyedülálló a pasi,és igen szőke vagyok,bár nem hiszem hogy ez számít is valamit..úgyérzem szeret..olyan megértő és kedves velem..
2010. júl. 7. 18:44
 12/30 anonim ***** válasza:
Én 16 éves voltam amikor egy discoba megismerkedtem az egyik kidoboval. Oda jött hozzám hogy beszélgessünk már az este folyamán meg ilyenek. Kb 24 nek néztem. Másnap sms-eztünk és kiderült hogy 34. Cirka 10-est tévettem de ugyvoltam az egészel hogy nem foglalkozok vele talizunk megismerjük egymást és kész. Én a 2.tali után rájöttem hogy csak megakar fektetni. Azzal szolta el magát hogy ö nem akar semmit se siettetni meg nem akar megfektetni de azért nem mennék fel hozzá fürödni egyet? Itt végem volt. Akkor jöttem rá hogy nem az a lényeg hogy van kocsija meg háza. Na de minegy ez csak az én kis történetem volt. A lényeg az hogy vigyáz vele nehogy olyanra kényszerícsen amit nem akarsz. Ha érzed hogy tényleg szeret és nem csak a szexet akarja akkor vágj bele. Veszteni valód nem igen van. De szerintem a szüleidnek egyenlöre ne mond el. Legalább is az én faterom nagyon kiakadt:D
 13/30 anonim ***** válasza:

18/F

nem minden 18éves fiúra gondoltam!

elhihetitek nem azért kell (nekem legalábbis) 30as pasi mert van kocsija!nekem is van és dolgozom is!ennyit erről!

előző 19éves lány

14/30 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálam is, mintha csak én írtam volna a kérdést, de komolyan! Annyi a különbség talán, hogy én 1 évvel idősebb vagyok nálad, és ő pedig 32..

Én szerencsére nem szerettem bele (még), de olyan kedves, figyelmes és törődő velem, amilynemég senki nem volt azelőtt, ezért nagy a csábítás :) És ugyanezek a problémák azok, amik hátráltatnak..

A szüleim nem tudnának beletörődni, mert számukra én vagyok a mintagyerek, jó tanuló, stb... És én sem akarok emiatt vitázni velük.

Másrészt félek is, mit szólnának mások, mert hát én sem tartom ezt normális dolognak.

Az meg, hogy pénzes (mert az) nálam egyáltalán nem dob semmit, illetve dobna, ha amúgy is bejönne..Mert ugye a külső megfog, a belső megtart..Hát nálam pedig pont, hogy a belső fogott meg, a külső viszont..nem vonz annyira

2010. júl. 7. 18:46
 15/30 anonim ***** válasza:
18:44 en a fiatal csajokra gondoltam nem azok akik mar dollgoznak 17-18 eves lanyokra akik meg suliznak:)
2010. júl. 7. 19:20
 16/30 anonim ***** válasza:
Elnézést, de szerintem gusztustalan még a gondolata is annak, hogy egy majdnem ennyi idős hapekkal járjak, mint az apám... az én barátom 5 évvel idősebb, mint én, és úgy gondolom, hogy már ez is kicsit sok. De szeretem. Lehet, hogy másképp látnám a dolgokat, ha nekem is egy apuci jönne be, de szerencsére nem. :)
2010. júl. 7. 19:21
 17/30 anonim ***** válasza:

most figyeljetek már!egyáltalán nem biztos hogy csak szexet akar a srác!nem ismerjük őket,majd erre úgyis rájön a kérdező!

de nem mindenkinek a szex jut eszébe először!lehet h jól érzik magukat együtt!ez nem jutott még eszetekbe?

2010. júl. 7. 19:43
 18/30 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, 16 év a különbség. Te még "gyerek" vagy, ő pedig egy még nem nagykorúval kezd.
2010. júl. 7. 19:54
 19/30 A kérdező kommentje:
nem a pénz fogott meg benne,hanem a személyisége és az,hogy soha senki nem törödött még így velem..nálam is ez a helyzet,a szüleim nem szeretnék ezt én úgy gondolom,csalódást okoznék nekik..hogy a jó tanuló mintakislány egy érett férfiba szeretett bele..:(
2010. júl. 7. 21:30
 20/30 anonim válasza:

33 éves, nem öreg, és miért ne szerethetne egy 17 évest? Régebben 16évesen már férjhez is mentek, és nem velük egykorúval, hanem igencsak 10-20 év korkülönbséggel!

Mindenki csak a negatívumokat sorolja, és nem nézi a másik felét! Itt a pasi nagyobb bajban van, mert gondoljatok bele, h. mondjuk együtt lesznek 5 évig, akkor a csaj csak 22, de a pasi 38 lesz, neki nehezebb lesz találni másikat! És még sorolhatnám, de a lényeg, h. meg kell próbálni, vagy bejön, vagy nem!

Ja, és rengeteg példa van az ilyen szintű korkülönbséggel együtt élőkre!

2010. júl. 8. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!