Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy gond ha beleszerettem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gond ha beleszerettem az osztály társamba?

Figyelt kérdés
Nem igazán értek a nőkhöz, tippeket pls :)
2011. febr. 22. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Hát... egyelőre nem tiltja a törvény, szóval nem gond. Aztán majd ha jön az alkotmánymódosítás... xD

Csak aztán nehogy ráunj, hisz annyit látod, és 0-24 össze lennél vele zárva.

2011. febr. 22. 18:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát azért nem törvényre gondoltam, és most is össze vagyok "zárva" vele suliban, mégis ha nem ott vagyok vele akkor áá hosszú.
2011. febr. 22. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Első barátnőm az osztálytársam volt, ráadásul mindketten kollégisták voltunk, így még suliidőn túl is együttvoltunk. Több mint 4 év lett belőle:)
2011. febr. 22. 18:42
 4/11 A kérdező kommentje:
De tippek :)? Nem első barátnő lenne, de akkor sem értem én a lányokat XD
2011. febr. 22. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
kérdezem én. Ki érti a nőket?:D
2011. febr. 22. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:

haha,utolsó XD

én igazából a kérdés lényegét nem értem

2011. febr. 22. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért gond, ha beleszerettél? Ha szereted, hát jöjj össze vele. Semmivel nem lesz másabb, mint egy normál kapcsolat, azon kívül, hogy sokszor látjátok egymást, de az már csak rajtatok múlna, hogy ez pozitív vagy negatív-e. Ha pedig nem az első csaj, akkor nem értem ezt a "nem igazán értek a nőkhöz" dumát, hiszen tapasztalatodnak elvileg már kellene lenni.
2011. febr. 22. 20:55
 8/11 anonim válasza:

hát annyit kell csinálni hogyha jól eltudtok dumálni akk semmit

csak adod magad a hangulatnak hidd el az bejön majd neki ha úgy látja egy hullámhosszon vagytok:D

ha meg nem vagytok beszédesek de mégis együtt akartok lenni akk amig nem smárolod le adig nem fog semmi köztetek lenni azon kívül hogy megkérdezted tőle hogy járnátok e vagy elmene e veled moziba és erre igent mond

szóval ha beszédesek vagyok akk csak a hangulatra támaszkodj ha meg csöndesek akk a csók elött nem birtok majd úgy igazán jhót beszélgetni

15/F

2011. febr. 24. 16:49
 9/11 __krisz__ ***** válasza:
szerintem nem baj de egy tipe van legyél vicses a csajnál és bokoj neki remélem segitek ja és mindig érc vele egyet és hivdel néa egy fagyira vagy valahova és szerintem probáj meg mindig szerelmileg SOK SIKERT
2011. febr. 24. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugy jobb hogy az osztálytársad mert láthatod sokat,rengeteg esélyed van probálkozni nála...
2011. febr. 24. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!