Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan adtatok ultimátumot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adtatok ultimátumot a párotoknak? Hogyan erjem el hogy ne támadásnak vegye hanem sikerüljön jó útra téríteni a függősége miatti problémás kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, a párom 32, most várjuk az első babánkat nyár végére. A problémám az hogy a páromnak sajnos van egy minimális marihuána függősége, ami azt jelenti hogy minden este miután hazajön elszív egy adagot kint a teraszon. Nem lesz agresszív, nem bánt nem veszekszik, “csak” bebambul és kb használhatatlan. Semmit nem lehet vele megbeszélni, mert nincs képben, igazából beszélgetni se lehet vele, és terveket se tudunk együtt szőni. Most újítottuk fel a lakásunkat és azt végig egyedül terveztem, én foglalkoztam a munkásokkal, az anyagiakkal mindennel. Ha kérdeztem hogy mi legyen ezzel a szobával, vagy hova tegyük a kádat pl... neki mindegy ahova akarom. Mindenre csak ez a hozzáállás, és tudom hogy ez a fű műve mert nagy ritkán mikor pl elutazunk és nincs, akkor minden olyan normalis.

Eddig türelmes voltam és nagyon sokszor megpróbáltam szepen megkérni meg megbeszélni a dolgokat higgadtan is, de mindig csak azt kaptam meg hogy márpedig ez neki szükséges. Hisztiztem is, már minden volt tényleg. Mikor megismerkedtünk akkor is ment ez a dolog de csak hébe hóba bulik alatt, néha akkor ha nagyobb stressz volt, de max havonta egyszer egyszer.

Mivel jön a baba es egyébként szeretem a párom szeretném megmenteni a kapcsolatunkat. Ezért ha valakinek van ötlete hogy lehetne egy függőségről lehozni a pàrunkat úgy hogy be is lássa hogy ez nem csak nekem fontos hanem mindenkinek és meg is értse... akkor azt megköszönöm ha leírjátok. Hátha volt már valaki hasonló cipőben ha nem is fűvel de mondjuk alkohollal..

Köszi előre is

2019. máj. 27. 09:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Tudom hogy a problémádta ez nem megoldás, de minek kellett gyereket vállalni egy fű függő embernek??

Rettentő bölcs dolog..

2019. máj. 27. 12:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Elbeszélgethetnél vele szerintem, hogy a családi életet hogyan képzeli, mert én pl. betépett barom kezébe babát biztosan nem engednék, sőt. Mi van, ha addig bambul amíg leejti?

Hogy lesz így a segítségedre, ha munka után első dolga szobanövénnyé átminősülni?

Tedd fel neki ezeket a kérdéseket első körben.

És én a helyedben utána járnék, hogy mit szólna ehhez mondjuk a védőnő, ha kitudódna, nehogy rátok hívja a gyámhivatalt.

2019. máj. 27. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!