Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek érkezése mennyire ronthatja el a kapcsolatunkat?
Beleültették a bogarat a fülembe. Attól félek, hogy az első pár évben, amikor a kicsire kell minden figyelmet fordítani, az teljesen elhidegülést fog okozni, mert nem lesz úgy időnk egymásra, fáradt lesz a másik a munka miatt vagy kialvatlan. És a vitákról nem is beszélve, amik a fáradtságból adódhatnak. Vagy ami jobban feljött bennem, az az, hogy a gyerekkel a teljeskörű törődés, az intimitás hiánya (kettőnk közt) nagyon érződni fog.
Első gyerekről van szó, ezt megemlíteném. Érdekelnenek tapasztalatok inkább.
Trollok kíméljenek
Rajtatok múlik, hogy:
1. Mennyire rendelitek alá az egész életeteket a gyereknek. Szülők lesztek vagy rabszolgák.
2. Kerestek és elfogadtok-e segítséget, vagy igazi parázós, agyonféltő szülőként rajtatok lóg éjjel-nappal a gyerek.
3. Van-e elég erős a kapcsolatotok, hogy kibírja, ha pár hónapig mégsincs kettesben program, szex stb... (elvileg ki kell bírnia egy jól működő kapcsolatnak)
4. Vagytok-e elég felnőttek, hogy a mégis felmerülő problémákat ne a gyerekre fogjátok, hanem megkeressétek az okot magatokban(!) (nem a gyerekeben), és megoldjátok őket.
Pár éve volt egy ELTE felmérés.
A legtöbb pasi a terhesség 2. fele és a puja 1. szülinapja közti időben lép félre, mert odahaza nem jut szexhez. És sok esetben érzelemhez sem.
Igen, mert
1) a férfiaknak ki kéne tudniuk bírni 2-3 hónapot szex nélkül, és el kéne fogadniuk, hogy a nő élete ilyenkor nem az ő farka körül forog,
2) a nőknek meg kéne érteni, hogy egy férfi 2-3-4-6 hónapot kibír szex és törődés nélkül, de többet nem igazán.
Ha mindkét oldalról megvolna ennyi kompromisszumkészség, kevesebb lenne a félrelépés meg a válás.
3.-nak.
NE akarja már megmagyarázni nekem senki, hogy a nőnek nincs napi 2 X 5-10 perce egy-egy gyors cumira vagy kézi fejésre!
6.-nak.
A legtöbb pasinak BŐVEN elég egy jó cumi!
És igen, nekem is! És nem érdekel, hogy a nő élvezi-e!
Köszi a válaszokat.
#7-es! Ez az abszolút önzőség! Nem arról beszélek, hogy nem lennék képes nő létemre megtenni, de ha az én párom mondaná ezt tahó módon a kicsi mellett, hogy sz_pjam le, és lesz_rja, hogy én élvezem-e vagy sem, akkor vágnám ki a náthásba!!
Téged is apád fäszával a szájában szoptatott anyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!