Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyák ti mennyi csavargàst néztek el a párotoknak?
Nálunk a férjem tudja, hogy milyen meló napi 16-18 órában ellátni a gyerekeket, és közben vezetni a háztartást.
Ezért belátja azt is, hogy a kikapcsolódás nekem is jár. Kb. heti egyszer elmegy valamelyik haverral inni egy kólát. Én ritkábban tudok kimozdulni a gyerekek nélkül, de akkor pár órára. Így szerintem egálban vagyunk.
Ez nevetséges. Naponta még én sem megyek a haverokkal, pedig szingli vagyok.
Egyrészt neked is jár szabadidő, másrészt pedig párként is kéne időt töltenj, plusz a gyermekkel való játék is lehet kikapcsolódás
A minden nap tényleg nem fér bele. Illetve bánom is én, lehet akár minden nap is elmászkálni, de akkor ez a lehetőség mindkét félnek legyen megteremtve. Az nem normális, ha te folyton otthon vagy a gyerekkel de ő nem hajlandó vele otthon lenni azért, hogy te is elmehess valahova heti párszor.
Nem kell attól megöregedni meg otthon ülni, hogy valakinek gyereke van, sőt. Nagyon fontos kimozdulni továbbra is barátokkal vagy egyedül is akár. De ezt mindkét félnek lehetővé kell tenni. Ha én el akarok menni pár órára valakivel akkor a másik fél is maradjon otthon a gyerekkel. Amíg ez a kölcsönösség megvan addig felőlem annyit járkál el amennyit akar (bár a minden napi éjszakázást azért én is soknak érzem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!