Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ok a szakításra?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatom van. Én 21 vagyok ő 24.Minden jól működik köztünk..vagyis működött eddig!Ugyanis az van hogy én most egy ideig nem dolgozom (januártól már igen), egész nap szinte itthon vagyok, semmi elfoglaltságom nincs azon kivűl hogy besegítek itthon.A barátom dolgozik, munka után sokszor eljárnak motorozni a tesójával, olyankor akár 3-4 órát is csavargással töltenek.Nem bosszantana ha nyáron engem választott volna, mert ugyanis 2 hónapra kiment dolgozni angliába.(a legjob haverjával)-nagyon nehezen birtuk egymás nélkül...szinte mindennap telefon.Életem legszarab nyara volt....de nem jártam sehova, mert nélküle nem volt kedvem.Sajnos elhanyagoltam miatta a barátaimat is.Viszont most hogy látom ő nélkülem is tök jól el van, én meg csak ülök itthon-hát felhivtam egyik régi barátnőmet aki meg nagy örömömre meghivott a szülinapjára most hétvégén.Megbeszéltük hoyg a barátom nélkül megyek mert már régen dumcsiztunk és elmegyek hozzá a buli előtt való nap, ott alszok és csak másnap este jövök haza-buli után.Persze lesznek fiuk de csupa 14-15 éves de ők a barátnőm rokonai, és amugyis főleg csajok leszünk.Szülei is otthon lesznek-szóval az egész nem az ivászatról és a nagy bulizásról fog szólni.Mikor abarátom megkérdezte miért nem megyek hozzájuk hétvégén a disznóvágásra!-segíteni-hát mondtam hogy meghivtak éls nem szeretném visszautasitani mivel szinte ezer éve nem beszéltem vele...sőt nagyon régen csináltam már valamit én is a szabadidőmben.persze azt mondtam csak lányok lesznek-mert angyon féltékeny és fölöslegesnek tartottam mondani a pár 15éves kisfiut.Erre ő felhivta a barátnőmet hogy tényleg nem lesznek-e fiuk-ő meg persze mondta hogy de lesznek páran-az uncsitesőjaék...Erre kitört a botrány, a fejemhez vágta hogy oké ha én bulizok őis elmegy szombaton a haverjaival discoba mert ott vannak a legjobb csajok.Mondtam neki ha megteszi akkor biztos hogy nagy bulit csinálok én is bvarátnőmmel és mi is elmegyünk valahova...mert én a születésnapjára megyek-de csak azért mert már rég láttam-és hiányoznak a barátaim.Persze ő ezt nem érti és mondta is hogy akkor ma vagyunk utoljára együtt.Miert csinálja ezt?Miert nem érti meg hogy én nem bulizni megyek?Viszont ha ő tényleg elmegy szombaton akkor én kidobom!Ennyi kikapcsolódás talán jár nekem!Mit tegyek?Ma reggel szó nélkül elment-és most persze én vagyok a hibás!
A legnagyobb hibát ott követted el, hogy miatta nem mentél továbbtanulni. A pasid pedig ott, hogy erre kényszerített. Az, hogy otthon ültél egy csomót, semmire nem ad jogot. Abban igaza van az első válaszolónak, hogy elsősorban neked kell magadat elszórakoztatni. Az, hogy az anyja kényszeres, egy dolog, nem az anyjával kell leélned az életed. A skype, msn naplókat, emaileket, stb., nincs joga elolvasni és neked sem szabadna hagyni, hogy megtegye. De a választ már magad is megírtad, ha szombaton elmegy, kidobod. Ennyi.
2008. nov. 12. 17:38
12/15 A kérdező kommentje:
folyt. köv.:
végigbőgtem szinte az egész napot hisz reggel szó nélkül ment haza, az éjszakát meg végigvveszekedtük...
úgy döntöttem nem megyek el a barátnőmhöz DE a barátomhoz sem.Felhivtam a kiscsajt és hát szegény már ugy eltervezett mindent-halotam a csalódottságot a hangján hogy nem találkozunk...nekm is szar volt.
Este hiv a barátom hogy barátnőm irt neki smst hogy köszöni hogy elrontotta a szülinapját!-és elkezdi a nevetést, hogy ne butáskodjak menjek nyugodtan a szülinapra-két napig rosszul esik neki de tul teszi majd rajta magát és nem megy sehova hanem kialudja magát szombaton.
Azt hittem lehidalok!!!!!!-Ez hülye?Tegnap még cirkuszol velem, zsarol, fenyeget, aztán mikor megtudja hogy mégsem megyek-akkor hirtelen ő sem.Na azért hülye nem vagyok..mondtam is neki hogy ettől függetlenül a hátam közepére sem kivánom mivel az nem szerelem ahol választani kell a barátok és a párom között.Természetesen kiveszekedtük magunkat...de bevágta hogy ez az egész csak kapóra jött nekem hogy ne kelljen hétvégén nekik segiteni, meg hogy mondta az anyukájának is és megállapitották hogy nem szeretek hozzájuk járni.-Hát mondom nagyon ügyes vagy anyuci kisfia, gratulálok hogy már sikerült mindent leadni...kb. ennyi-aztán még irt egy smst hogy az iagzi szerelem a ragaszkodásról szól, de zek szerint ÉN(mármint én) nem ezt érzem....mondom jól van....azért fáj az egélsz mert angyon szeretjük egymást érzem igy is..de akkor sem mehet igy tovább....arra gondoltam talán ha békénhagyom és nem keresem egy ideig talán észreveszi magát és azt hiszem én is lenyugszom.nem akarom látni egy ideig....remélem észreveszi hogy kicsit változnia kellene.
Szerintetek ez jó ötlet?
2008. nov. 12. 22:02
13/15 Srapnel válasza:
Ti nem szeretitek egymást, hanem birtokoljátok. Ez nem kapcsolat, hanem háború. Nagyon rossz. Szeszély, gőg, sértődés, veszekedés, cselezés. A szeretetnek betudható eseményt nem írtál, csak Te mondod, hogy nagyon szeretitek egymást. Szerintem ez nem szeretet, hanem valami más. Nem jó.
2008. nov. 13. 08:12
14/15 anonim válasza:
Ez a srác nem éri meg a fáradtságot. Nem kezel egyenrangú félként és a megértés és bizalom legkisebb jelét sem mutatja. Lapátra vele!:D Hogy miért? : Arra jó vagy disznóvágáson segíts,meg otthon "kuporogjál a tűzhely mellett",de ő még az országból is lelép ha éppen ahhoz van kedve és nem hiszem hogy kért hozzá tőled engedélyt. Arról már nem is beszélve,hogy egyáltalán nem érdekli,hogy te hogy érzed magad otthon egyedül amíg ő éli világát. Aki ilyen önző az ne akarjon párkapcsolatot! Ne keserítse meg a "párja" életét!
2010. febr. 20. 17:31
15/15 anonim válasza:
Most olvasom,hogy még a suliba se mentél el miatta,ahova fölvettek??? REMÉLEM MÁR RÉG NEM VAGYTOK EGYÜTT,DE MÉG AZ UTCÁN SE ISMERED MEG HA MEGLÁTOD!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!