Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ok a szakításra?
kezdjük az elején.
Egy pasinak a barátnővel való foglalkozás, az feladat, munka. Igaz, hogy kellemes, szórakoztató (legalábbis elvileg), de akkor is munka. Nem kikapcsolódás.
Attól, hogy te egész nap otthon ülsz, attól a pasidnak nincs szüksége kevesebb pihenésre. A munka utáni motorozás ilyen kikapcsolódás.
Az, hogy ő elment nyáron dolgozni, téged meg itthagyott, az egy dolog. Azért lehet haragudni, csak mondjuk nem éppen okos dolog, mert pont arra utal, hogy képes előrelátóan gondolkozni. Pénzt keresni kicsit azért hasznosabb, mint azt elkölteni. Mindazonáltal, az, hogy ő kiment, az nem túl sok szállal kapcsolódik ahoz, hogy te meg itthon nem csináltál semmit. Elvileg önálló ember vagy, nem a pasiddal tudsz csak létezni, azaz a te egyéni szociális problámád, hogy csak ültél otthon. Ez ráadásul semmi kapcsolatban nincs azzal, hogy neki most szüksége van-e kikapcsolódásra, vagy sem.
A disznóvágás családi program. A meghívás pontosan azt fejezi ki, hogy te is a családhoz tartozol. Ezt lemondani egy 1000 éve nemlátott barátnő szülinapi buliáért, az nem éppen célszerű, mert azt jelenti, hogy nem igazán akarsz a családhoz tartozni.
Ehhez hozzáadjuk, hogy valószínűleg a motorozásokat sem álltad meg szó nélkül, meg valószínűleg a nyarat is fel szoktad emlegetni, akkor nem is csoda, hogy kiborult a bili.
Nem az az érdekes, hogy lesznek-e fiuk, vagy nem, az már csak az utolsó csepp pohárban.
Nem mondom, hogy csak a te hibád a kapcsolatotok ilyetén alakulása, de keményen megdolgoztál érte. Csak azt nem értem, hogy akkor meg miért is nem örülsz???
NŐJ FEL!
Az első hozzászólónak:
Nőj fel?-szerintem ennyiből nem lehet megállapítani hogy ki viselkedik gyerekesen egy kapcsolatban.
1. motorozás?-soha nem szóltam érte, egyedül most tettem szóvá hogy hagy csináljak már valamit én is.
2. pénzkeresés?-tudod, a barátom nagyon rendes, sok pénzért rengeteget dolgozott...inkáb nemis ett csakhogy minnél többet hozzon haza...aztán talán a sors iróniája hogy utolsó héten mikor ott volt az összesett feltette ruletten és eljátszotta.....pedig nem gépezik. El sem merte mondani itthon....ugyhogy erről ennyit!
Van a háttérben több olyan dolog is ami miatt örülhet hogy még vele vagyok.
Az a legnagyob hibám hogy szeretem, csak sajnos ő nem veszi észre hogy mikor bánt meg, és arról nem is beszélve hogy miatta nincs most állásom.Nagyon sokmindent feladtam már érte és semmit nem várok cserébe csak egy kis megértést.
Ja és 3.-a családjukhoz való tartozásról meg annyit hogy utálok nálunk lenni mivel kibirhatatlan anyja van.(rendmásniás, házba csak papucsban lehet közlekedni mert öszeszeded a fertőzést, káédat minden fürdés előtt kisurolni,egymás után nem ehetsz nem ihatsz mert elkapod a helicobaktériumot, ha nem tolod be magd után a széket kitör a 3. világháború, ja és 4 vizben kell msoogatni-ez nagyon fontos!).egyszóval feszélyezve érzem magam náluk...de ennek ellenére amikor tudok elmegyek hozzájuk mert nem az anyját hanem a barátomat nézem.
Az anyja szerint én egy büntetés vagyok a kisfia számára....szóval erről ennyit...
Szerintem ha 2 ember igazán szereti egymást és már sokmindent feláldoztak egymásért akkor ezt meg lehetne érteni...és visszavágásból meg bosszúból nem kell discoba menni csak azért hogy a másiknak fájdalmat okozz.Mert amugy soha nem járunk egymás nélkül.
És szerintem a pasik sem mindig szeretik ha a barátnőjük jelenlétében kell beszélgetniük olyan dolgokról amelyik estleg őt nem érdekli.
1. Tehát csak most tetted szóvá a motorozást. Aminek mellesleg semmi köze az egészhez. Nagyszerű gondolat volt.
2. Csinált egy hülyeséget. Egyszer. Valószínűleg egy életre megtanulta, hogy ilyet ne csináljon. Akkor ez most érv, vagy ürügy? Mert szerintem inkább az utóbbi. Megint hasznos volt.
3. Egy pasival együtt jár egyetfizetkettőtkap alapon az anyja is. Tanuld meg elviselni, vagy fejezd be az egészet, mert kevés arra az esélyed, hogy ha választani kell kettőtök között, akkor te nyerjél.
"Van a háttérben több olyan dolog is ami miatt örülhet hogy még vele vagyok."
Ha lenne, akkor azokat írtad volna, nem a motorozást, vagy a nyarat. Sérelmeid meg ürügyeid vannak. De persze jól hangzik, barátnőknek lehetne ilyenekt panaszkodni. Ők beveszik.
"Szerintem ha 2 ember igazán szereti egymást és már sokmindent feláldoztak egymásért akkor ezt meg lehetne érteni..."
Semmi olyat nem írtál, ami tőled áldozat lett volna. Az, hogy ülsz a seggeden egy nyáron keresztül, az nem áldozat, hanem hülyeség.
mint mondottam volt, NŐJ FEL!
Tényleg ne bántsátok szegény lányt.Valaki tanácstalanul áll a dolog felett, nyilván nem minden dolgot ír le, csak amit hirtelen problémának érez.Mire jutna a világ, ha a pszichológus is úgy kezdené a terápiáját, hogy maga hülye mert idejött.
Ezt hagyjátok!
Azt viszont, hogy köztetek milyen a kapcsolat csak te látod, és érzed.
Azt gondolodm, ez a fiú nagyon biztonságban tud téged, és egy nyitott könyv vagy számára.
Zavarja az, hogy most külön utakra tévedsz...
Én ezt se tartom korrekt dolognak, hogy felhívja a barátnődet és rákérdez.Ezt nyugodtan kikérheted magadnak!
Ez esetben azt tudom neked tanácsolni, hogy ha hazajön a munkából, valami megfelelő körülményt kell kialakítanod.
Pl. vacsora, fények, masszázs, közös fürdő...romantika és beszéljétek meg higgadtan, nyugodt körülmények között.
Az is lehet egy közös kompromisszum, h előtte talizol a barátnőddel, és megkéred, hogy mondjuk egy óra múlva ő is jöjjön oda.
De játszmákat is játszhatsz, csak annak nem sok értelme van.Lehet ellenkezni, vitába szállni,és köröket futni.
Én megtanultam, ha valamit el akarok érni, romantikával teszem...:)
Remélem tudtam segíteni!
volt egy nagyon jó haverom. Egyrészről jó fej volt, másrészről egy hisztis pics*. (pasiban ez talán a legrosszabb) De kezelhető volt a dolog és jól megvoltunk. Az viszont tény, hogy a barátnőit sz@rba sem vett. Az egyikük, akkor már 3 éve voltak együtt egyszer nekiállt nekem panaszkodni, hogy a pasia így meg úgy. Amit neki mondtam rád is érvényes.
Amióta együtt vagytok sz@rba sem vesz téged. Két lehetőség van. Vagy élvezed a dolgot és akkor kímélj meg a sirámaidtól, vagy teljesen hülye vagy, és akkor azt mondok, amit akarok, úgysem lesz értelme. Hagyd el, vagy maradj vele, de engem ne fárassz a hülyeségeddel.
Ha annak amit leírtál, csak a fele igaz, akkor is már régen ott kellett volna hagynod. De nem tetted.
NŐLJ FEL!
ja és a slusszpoén:
azóta is együtt vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!