Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkérni a barátnőmet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérni a barátnőmet hogy jöljön velem külföldre dolgozni? Probléma lesz? Ő még tanuló.

Figyelt kérdés
Ki szeretnék menni dolgozni külföldre. De baratnőm még iskolába jár szeretné elvégez ni és utánna elhelyezkedni abban amit tanult. Nem megy neki az iskola elégjól... Ha meg kérem hogy jöl jön velem szerintetek jönne?(még 2 éve van) 1.5 éve vagyunk együtt lenne neki is munka. 21/F 18/L Most vagy én adom fel az "álmaim" vagy ő. Szeretem de sajnos mennem kell nem részletezem miért.
2019. máj. 23. 08:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked megvan egyaltalan az erettsegid?

Sajnos meg van az esely arra, hogy a szerelem elvakitja, es siman kimenne veled. Neked kell(ene) okosabbnak lenned, es batoritani, hogy fejezze be az iskolat. Egy ferfi elvan 8 altalanossal, mert csinal egy villanyszerelo szakmat es szarra keresi magat, plane kint, de egy not nem fognak fizikai munkaskent alkalmazni, max takaritonak.

Soha nem eri meg valami gyorsan jovo, sz@r munkaert otthagyni a tanulmanyokat. Pasiert meg plane.

2019. máj. 23. 12:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja es nem szamit, hogy "nem megy neki valami jol", ha kettesekkel is, de le kell erettsegizzen.
2019. máj. 23. 12:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha most bukja a sulit, később nagyon nehéz lesz újra elkezdeni. Valljuk be, 8 általános végzettséggel nem fog tudni később rendes munkát találni. Legalább az érettségit szerezze meg.
2019. máj. 23. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Önzőség tőled egyáltalán felvetni az ötletet. Hagyd békén a lányt, hadd fejezze be az iskolát!
2019. máj. 23. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Annyira azért nem szeretheted őt, ha

1. simán kimennél most és nem tudnál várni rá két évet, hogy befejezze a sulit.

2. elcsábítanád a tanulástól (mivel szeret, sanszos, hogy igent mond)

3. ha nem tud/akar menni, akkor goodbye, te leléptél.

Ennek a kapcsolatnak annyi. Inkább szakíts vele most, hadd fejezze be a sulit és találjon magának olyan párt aki szereti és aki valóban vele tervez.Te pedig menj és találd meg a boldogságodat kint, de az ő életébe ne kavarj bele.

2019. máj. 23. 17:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Szeretem tényleg. De a pénzt jobban. Sajnos én ilyen vagyok. Nekem a pénz az első.
2019. máj. 24. 09:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy icipicit is szereted, akkor TE szakítasz vele, nehogy véletlen is eszébe jusson, hogy otthagyja a sulit.
2019. máj. 24. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pénz fontosabn, akkor tiszta sor. Szakíts vele és mehetsz ki hajkurászni a pénzt, mindenkinek heppy end?
2019. máj. 25. 14:57
 19/21 anonim válasza:
Végül mi lett?Hová mentetek?
2020. febr. 29. 22:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Kijottunk. Kicsivel több mint félve már németországba vagyunk. Anyagi problémánk nincs. Dolgozunk mindketten. Már német cégnèl elèg jol keresünk. Eleje nehéz volt 2-3 hónapig.
2020. márc. 1. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!