Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet motiválni barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet motiválni barátnőmet?

Figyelt kérdés

Lényeg h mondta neki az orvos h ha később nem akar komolyabb bajt diétázzon. Csinálgatja csak, és ez a baj... Nem kőkeményen hanem immel-ámmal.

Nem értem h felnőttként nem lehet felfogni h ez komoly dolog, pedig én már mondtam h azt eszem amit ő ehet , h segítek keresni tornatanárt..

Oké h nem megy hamar, de mindez már 1 hónapja, ilyen sokáig azért mégse tart..31f

2019. máj. 3. 11:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha még ennel is többet akarsz tenni,akkor pl üss össze/csináljatok együtt olyan kajákat amik elő vannak írva.

Ha pedig mozgás is szükséges,edzetek egxütt.

Én a párommal edzek és főzök. Nagyon jó olyankor a hangulat,kettesben minden sokkal szórakoztatóbb :)

2019. máj. 3. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ja, így szívás, ha még a segítséget is elutasítja. Étrendet még meg lehet csinálni, mert együtt vásároltok, és csak azt vesztek amit lehet, közösen főztök stb...

De most ilyen gyógytornázni nem tudsz bemenni vele 😃 max elráncigálhatod.

2019. máj. 3. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!