Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet motiválni barátnőmet?
Lényeg h mondta neki az orvos h ha később nem akar komolyabb bajt diétázzon. Csinálgatja csak, és ez a baj... Nem kőkeményen hanem immel-ámmal.
Nem értem h felnőttként nem lehet felfogni h ez komoly dolog, pedig én már mondtam h azt eszem amit ő ehet , h segítek keresni tornatanárt..
Oké h nem megy hamar, de mindez már 1 hónapja, ilyen sokáig azért mégse tart..31f
Ha még ennel is többet akarsz tenni,akkor pl üss össze/csináljatok együtt olyan kajákat amik elő vannak írva.
Ha pedig mozgás is szükséges,edzetek egxütt.
Én a párommal edzek és főzök. Nagyon jó olyankor a hangulat,kettesben minden sokkal szórakoztatóbb :)
Hát ja, így szívás, ha még a segítséget is elutasítja. Étrendet még meg lehet csinálni, mert együtt vásároltok, és csak azt vesztek amit lehet, közösen főztök stb...
De most ilyen gyógytornázni nem tudsz bemenni vele 😃 max elráncigálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!