Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen dolgokon szoktatok veszekedni?
A pénzügyeken soha. Pedig mindketten kisegítjük a másikat, de aztán meg is adjuk. Soha nincs vita. Egyszer ő vásárol, egyszer én. Abból sincs soha vita.
A szabadidő eltöltésén viszont veszekszünk. Mindketten nagyon sokat dolgozunk és még nem lakunk együtt. Így mikor egy délutánt tudunk csak együtt tölteni 2 hétbe én azt maximálisan kihasználnám, ő meg csak otthon feküdne, enne, filmezne közösen.
Aztán néha félreértjük egymást. Én sokkal többet beszélek mint ő, ő hallgatag, én ezen is vitázom h miért nem mondja mit érez.
Én soha nem veszekedtem.
Max egyszer !!! elmondtam, hogy más a véleményem és kész.
Ha pedig ezen bepörgött a másik, és saját magát felhergelte (ilyen is van sok), akkor csak csendben vártam, egyszer úgyis abba hagyja, 1 perc ? félóra, nem mindegy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!