Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásban vagy kertes házban jobb veszekedni?
Nagyon nagyon rosszul állsz hozzá.
NINCS olyan, hogy elvonulunk egy veszekedés után. Egy kapcsolat sem lesz így működőképes. Nincs elvonulás, nincs szótlan ücsörgés, nincs haragtartás. Ha van egy probléma azt MEG KELL BESZÉLNI! Nem elvonulgatni megnyugodni. Amíg ehhez így álltok hozzá teljesen mindegy milyen házban laktok, a kapcsolat soha nem lesz jó ha nem tudjátok a problémákat megbeszélni hanem elvonultok aztán a szőnyeg alá van söpörve, majd megnyugszotok.
Szerintem veszekedni egy palotában is szar. Tény, hogy eltudsz vonulni, és lenyugtatni magad, de tulajdonképpen kis lakásban is lehet ezt gyakorolni. Békén hagyni egymást, hogy lecsituljanak a kedélyek. Nagy házban szintén ez történik és értelemszerűen ott is találkoztok.
Mi kis lakásban kezdtük együtt és most nagy házban lakunk. A veszekedés elmúlása az összecsiszolódás és a jellemfejlődés következménye volt. Leginkább ezen érdemes dolgozni nem azon hogy hol jobb ezt az egyébként tök rossz dolgot csinálni.
Kb ilyen kérdés lehetne ez is: Hol jobb meghalni, nappal vagy éjszaka? Nem mind1? :D
Szerintem ilyen szempontból lakásban jobb, de a legjobb tudatosan megoldani ezeket a problémákat. Én az elvonulást nem látom konfliktuskezelési módszernek, de néhány perc, amíg nem szólunk egymáshoz nekem is jól jön. Viszont a fizikai közelséget nem szüntetném meg.
Egyik ismerősöm minden konfliktusát napokig tartó elvonulással próbálta megoldani, de szerintem valójában nem nagyon jutottak előrébb, nem volt igazán gördülékeny a kommunikációjuk. Azóta összeköltöztek, most már tudtommal jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!