Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire zavarna ez egy 5eves kapcsolatban?
A mi családunkban gyakran van olyan h vmelyik szülő "csak ugy" az ő döntése alapján azt mondja most ide megyünk, vagy ezt még kell csinálnod. Nem kérdezik meg előtte h neked jó e vagy megcsinálod e. Ezt csinaljàk tesómmal is. Ilyenkor ha ellent mondasz teszik a megjegyzést és sértődöttek lesznek.
Ezért ritkán tudunk együtt lenni bnőmmel v elmenni vhova.
Azt mondta bnőm h érzi h csak a 2. nekem.
Zavaró.
Anyám is ilyen, de én le tudom állítani, vagyis legtöbbször inkább azt mondom majd megcsinálom... Mondjuk ő nem sértődékeny. Van egy egészséges szint, mikor még okés hogy segítesz a szüleidnek, meg kell is, de van mikor már valóban szinte semmi nem elég...
Rohadtul zavarna, hogy nem lehet tervezni, mert a szülők bármikor stornózhatják. Mindenkinek tiszteletben kéne tartani a másik magánéletét és időbeosztását.
Szülőknek szépen mondd meg, hogy későn szóltak, programod van már. Máskor pár nappal előtte szóljanak.
Nagyon zavaró.
Nehogy már felnőtt koromba ők döntsék el,hogy mit csináljak és mit ne.Lehet,ők úgy gondolják,hogy ezzel jót tesznek,de meg kell magyarázni nekik,hogy nem vagytok gyerekek már,és el tudjátok dönteni,hogy nektek mi a jó vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!