Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? Már nem szeretem? Vagy csak megijedtem a terhesség miatt?
Szerintem ettől még szereted...de ezt is el kell fogadnod...a gyerek lehet hogy gyönyörű lesz...de ha a 9 hónapodban úgy fogod mondani magadnak hogy milyen ronda lesz majd a gyerek és elképzeled, meg ezen rágódsz, akkor tényleg ronda lesz...
Beszélhetünk itt a vonzás törvényéről, vagy agykontrollról, de a gondolatok alakítják a baba fejlődését...
Rajtad is múlik miylen a gyerek, és ha egyfolytában azon jár az eszed, hogy miylen ronda lesz, akkor meg is kapod amit kigondoltál
Ha szereted és érzed hogy mellette megtaláltad a boldogságodat akkor ne foglalkozz a külsejével.A belső sokkal fontosabb.Az emberek meg csak irigyek rátok hogy boldogok vagytok.Hidd el ha meglesz a babátok neked akkor is a Te kisbabád lesz a legszebb a világon.
Az én párom se tökéletes,sajnos sovány amit örökölt tehát nem tudd ellene tenni és "nagy" a füle.Kisfiamnak is nagy a füle_(pedig nem ö a biológiai apukája)Nekem a fiam a legszebb a világon de a párom tudja hogy mi fog a gyermekre várni a fülei miatt ezért sokszor szomorú.Amúgy először nekem is fura volt a párom hogy magas vékony nagy a füle de mára már nekem ö az igazi,ö legszebb férfi!!!Nem vagy amúgy bunkó csak nehogy ezzel megbántsd a párodat.
25/N
Noss..
A párod szülei is hasonló testalkatúak? Gondolom ez se törvényszerű de ha nem akkor nagyobb valószínűséggel tehet ő az alakjáról..
A gyermekhez visszatérve.. nekem olyan rémlik bioszból, hogy ha pl a két szülő szeme barna akkor is lehet bizonyos százalékkal a gyerek szeme kék..
A másik meg ha céltudatosan odafigyeltek a gyerekre kiskorában.. (sportolni járatjátok, helyes táplálkozás..[itt nem arra gondolok hogy kenyéren és vízen éljen, hanem hogy teljes kiőrlésű bizbaszok, stb]) elejét lehet venni..
legalábbis én így látom. 22/f
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!