Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most mit jelent? Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? Már nem szeretem? Vagy csak megijedtem a terhesség miatt?

Figyelt kérdés
férjemmel már évek óta együtt vagyunk, szinte rögtön össze is költöztünk. most tervezzük a gyereket, hamarosan szeretnénk, már dolgozunk rajta. sok mindenben különbözünk, sok nehézségünk is volt már, de megküzdöttünk egymásért. a lényeg az, hogy vele szeretném leélni az életem, igazi társam lehetne életem végéig, de van egy bajom vele, amiért most kővel fogtok megdobálni.... külsőleg szegény nem a legszebb, és még szépen is fogalmaztam. eddig valahogy nem érdekelt, pedig mindenki mondta, hogy nem illik hozzám. kisebb, mint én és nagyon kövér, ráadásul aránytalanul, amiért tenni sem akar. én sem vagyok egy szépség, de odafigyelek magamra, modell is vagyok, szóval engem nem érdekelne a külseje, csak mostanság azon gondolkodom, hogy milyen gyerekünk lesz így? arca valami nagyon fura, mindenki megjegyzi hogy milyen nemzetiségű, mert nem egy szépség. szóval nem szégyenlem, mindenkinek bemutatom, mindenhova elviszem, csak félek, hogy mi lesz ha a gyerekem ilyen alakot fog kapni. nem szeretném. mit tegyek? ez ellen semmit nem lehet tudom, hiszen ezek gének, öröklések. de szeretem, minden jó vele. ez most bunkóság? én úgy érzem, igen, de muszáj volt megkérdeznem mások véleményét is. 28/L
2010. júl. 7. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ettől még szereted...de ezt is el kell fogadnod...a gyerek lehet hogy gyönyörű lesz...de ha a 9 hónapodban úgy fogod mondani magadnak hogy milyen ronda lesz majd a gyerek és elképzeled, meg ezen rágódsz, akkor tényleg ronda lesz...

Beszélhetünk itt a vonzás törvényéről, vagy agykontrollról, de a gondolatok alakítják a baba fejlődését...

Rajtad is múlik miylen a gyerek, és ha egyfolytában azon jár az eszed, hogy miylen ronda lesz, akkor meg is kapod amit kigondoltál

2010. júl. 7. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha szereted és érzed hogy mellette megtaláltad a boldogságodat akkor ne foglalkozz a külsejével.A belső sokkal fontosabb.Az emberek meg csak irigyek rátok hogy boldogok vagytok.Hidd el ha meglesz a babátok neked akkor is a Te kisbabád lesz a legszebb a világon.

Az én párom se tökéletes,sajnos sovány amit örökölt tehát nem tudd ellene tenni és "nagy" a füle.Kisfiamnak is nagy a füle_(pedig nem ö a biológiai apukája)Nekem a fiam a legszebb a világon de a párom tudja hogy mi fog a gyermekre várni a fülei miatt ezért sokszor szomorú.Amúgy először nekem is fura volt a párom hogy magas vékony nagy a füle de mára már nekem ö az igazi,ö legszebb férfi!!!Nem vagy amúgy bunkó csak nehogy ezzel megbántsd a párodat.

25/N

2010. júl. 7. 09:03
 3/6 anonim válasza:

Noss..

A párod szülei is hasonló testalkatúak? Gondolom ez se törvényszerű de ha nem akkor nagyobb valószínűséggel tehet ő az alakjáról..

A gyermekhez visszatérve.. nekem olyan rémlik bioszból, hogy ha pl a két szülő szeme barna akkor is lehet bizonyos százalékkal a gyerek szeme kék..

A másik meg ha céltudatosan odafigyeltek a gyerekre kiskorában.. (sportolni járatjátok, helyes táplálkozás..[itt nem arra gondolok hogy kenyéren és vízen éljen, hanem hogy teljes kiőrlésű bizbaszok, stb]) elejét lehet venni..

legalábbis én így látom. 22/f

L

2010. júl. 7. 09:07
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat a biztatást. a szülei is ilyenek, és ő örökölte. és szokta mesélni, hogy csúfolták sokáig a suliban meg szinte mindenhol. engem nem érdekel, hiszen szeretem, hozzá mentem, csak így a gyerek miatt aggódom egy kicsit. nem akarom, hogy őt is kicsúfolják az teste vagy az arca miatt, mert arról nem tehet, azon nem tud változtatni, csak a testalkatán egy kicsit. nem akarom, hogy utálják, ezért félek..
2010. júl. 7. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi drágám, attól még biztosan szereted. Ráadásul sok esély van rá, hogy a gyereketek rád (is) hasonlítson. Egészséges életmóddal (ha nem etetitek tele édességgel) biztos nem lesz semmi baj. Ha meg mégis, gondolj arra, hogy a kövérebb gyerekek is aranyosak.
2010. júl. 7. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha sikerül a baba, az jobban fog érdekelni, hogy egészséges legyen, mint az ,hogy hogy fog kinézni! Vagy nem?:O
2010. júl. 7. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!