Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha két ember ront el egy kapcsolatot, változhat jó irányba ha mindketten szeretnék, de csak "az egyiknek van feladata, tennivalója"?
Megbánást mutatni, kerülni a kínos szituaciókat (erre is volt azóta példa). Mutatni, hogy foglalkoztatja a kérdés. Tekintettel lenni rám, ha ez előjön és nem akkor is csak támadni, hárítani.
Szerintem neki is van feladata, ha most nem is tudni mi az, ebben a pillanatban.
Nem nem csak az egyiknek.Viszont azt gondolom, ha ő elvesztette a tiszteletedet és ebből kifolyólag te már nem tudsz rá ,,értékes" emberként nézni megette a penész az egészet.Főleg, ha arra hivatkozva csal meg téged(jelzem, ez is csak önigazolás, hogy ő okkal tette),mert neked nem csillog a szemed minden alkalommal mikor ránézel,meg mert nem isteníted.
Ez a kapcsolat halálra van ítélve.Ha őszintén elmondtad volna régen, miért vesztette el a ,,tekintélyét" előtted akkor is ide lyukadtok ki, mert valami olyat tett ami számodra nem elfogadható.Márpedig azt nem fogod tudni kitörölni, megmarad..
Az ő kapcsolata is függ tőle, vagy őt az nem èrdekli?
Ez egy nagyon egyoldalú kapcsolat. Ő elvárja, hogy "rajongj" èrte, de tenni èrte semmit nem tesz.
Semmit sem tesz azèrt, hogy a bizalmas visszanyerje, sőt, az volt neki a megoldás, hogy kikacsint? Ez soha nem lehet indok. Minek erőltetése mèg ezt a kapcsolatot?
Ebben igazad van, viszont én nem hiszek abban, hogy problémák esetén azonnal a szakítás merüljön fel. Nagyon kevés pár lenne együtt. Az más kérdés, hogy hol a határ és hol kellene végre belátni, ez már nem lesz jobb.
Mi keressük egymás társaságát, a szabadidőnket nem egymás mellett töltjük, hanem egymással. Tudunk beszélgetni, sokat! Rendszerint figyelmes, szépen beszél velem, sokan láthatják azt, hogy ez milyen szép kapcsolat. Csak ha Ő jól akarja érezni magát, akkor akár az én káromon is megteszi. Ha pedig ezzel szembesítve van, vagy egyéb bántó viselkedésével, akkor bezárkózik vagy támad és arra öszpontosít, nekem mit kell/kellett volna tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!