Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember lennék azért mert én nem tűröm el ha hazudik a párom?
Na na na na na. Jézus. #2es is. Jézus.
Azért "utolsó hazug selejt"-ezel le egy embert, mert valakinek a nevét sokszor, tegyük fel mindennap beírja a facebook keresőbe? :D
Figyelj már kiscsaj, azért igen nagy pofátlanság valakinek ennyire beleszállni az intim szférájába, hogy visszanézed a keresési előzményeit. Honnan tudod, hogy miért foglalkoztatja az az ember? Meg egyébként is... ha még foglalkoztatja is gondolati szinten, amíg nem jut el ez benne odáig, hogy meg is valósítson valamit belőle még is ki vagy te hogy ezért számon kérd? Az Orwelli gonolat rendőrség??
Képzeld én arra szoktam gondolni sokszor, hogy úgy pofám verem a főnököm, hogy a taknya is kicsordul, mégse tettem meg és nem is tervezem. Sőt, szoktam fantáziálni más nőkről a barátnőm mellett, de nem csalnám meg.
Ki vagy te, hogy valakit a gondolataiért a falhoz állíts? :D
Szerencsétlen fickó, aki gondolom hirtelen köpni nyelni nem tudott a meglepetéstől, mert képzeld van olyan amit nem akarsz elmondani a párodnak, hiába szereted.
Én arra tudok reagálni szívem, amit leírtál. :D Márpedig amit leírtál, abban egy bagettel dologért vegzálod a párodat.
De ha jót akarsz neki, akkor inkább elhagyod, mert amit kommentben hozzáírtál a történetedhez és a hozzáállásodról a pasihoz azt az ellenségemnek se kívánnám.
Nem, nem érted. Erre gondolok: "Bírom amig bírom és egyszer csak szó nélkül lelépek... Talán a pénzt tart vissza,hogy nincs annyi pénzem,hogy egyik napról a másikra elköltözzek."
Ez annyit jelent, hogy jól megfontol érdekből vagy még vele. Ha lenne benned gerinc, akkor ezt most elmondanád neki és nem vezetnéd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!