Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember lennék azért mert én nem tűröm el ha hazudik a párom?
Figyelt kérdés
Egyszerűen sose kapok a nem tudomon kivül normális választ arra miért hazudik ha állítólagosan szeret és velem akar lenni, én a kapcsolat elején elmondtam,hogy a hazugságot nem tudom elviselni és nem tudom szó nélkül hagyni.. Elgondolkoztat amikor visszakerestem a számítógépen az egyik boltot ahova elkellet mennem de nem emlékeztem a címére és,hogy azt látom,hogy az egyik csaj neve a facebook írás mellet folyamatosan mindennap szerepel.. Szerintem megszállot aki állandóan mindennap nézeheti egy másik lány vagy fiú adatlapját úgy,hogy van párja... Rákérdeztem a dologra azt mondja nem tudom,mondtam itt van elötted, ez most miért? Nem tetszek már? Vagy mi? Már úgy érzem,hogy én vagyok a rossz ember mert nekem rossz az ha hazudik a párom és nem tudom a hazugságot elviselni..Nem érdekel,hogy a haverjainak vagy a munkahelyén mit hazudik, nekem ne hazudjon erre kértem mindig is és nem adtam rá okot,hogy hazudjon ezt ő mondta ki...2019. márc. 29. 11:11
11/12 A kérdező kommentje:
Azt is mondtam ha nem akar velem lenni mondja meg, de ne baszakodjunk a másikkal ha nem szeretjük..Nyilván azért tettem fel a kérdést mert nem lehet vele semmit megbeszélni és nem csak az ilyen dolgokat..
2019. márc. 29. 12:50
12/12 anonim válasza:
Igen? Ezt mondtad neki? "Figyelj szívem, tudod már nem szeretlek téged és nem akarok veled együtt lenni, de még nem nincs annyi pénzem, hogy elkötözzek innen, szóval ha lennél olyan kedves és megengednéd, hogy itt legyek nálad, amíg nem szedem össze magam, azért nagyon hálás lennék."
Figyelj, az lenne a minimum, hogy ne baszogasd. Mert lehet hogy nem egy jó ember és gondol másra melletted, de ahhoz képest amit te csinálsz ő maga a Jézus krisztus b+. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!