Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két ilyen ember között működhet a kapcsolat hosszútávon?
Két olyan ember között akik tipikusan a homokba dugják a fejüket ha baj van, menekülnek a problémák elől, és a kapcsolatert nem tesznek sokat, csak élvezik ha jó. A volt páromról és az ő új kapcsolatarol van szó. Én mindent beletettem, azt a hiányt is pótoltam amit ő elmulasztott, konkrétan én tartottam fent a kapcsolatot, de szerettem, így úgymond nem volt teher. Bevállaltam. Ő talált mást, akiről mint kiderült ugyanolyan karakteru mint ő, aki csak el van kényelmesedve, de nem miatta halad előre a dolog. A problémakat nem tudja kezelni, menekül előlük, inkább eldobja az előzőt és keres újat, képtelen kezelni a konfliktusokat. Fenntartó így egy kapcsolat?
Iszonyatosan kárörvendő vagyok tudom, de remélem nem fog. Rájonne hogy még kellett volna becsüljön hogy támogattam és a jobbra törekedtem...ha nem lettem volna ilyen, a mi kapcsolatunk sem tartott volna eddig. Megcsalas történt, azért vavyok ilyen negatív. Én úgy látom(kívánom) hogy így nem fog működni, vak vezet világtalant, de kíváncsi vagyok hogy a kívülállók hogy látják. Én nem tudok objektív lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!