Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet 17 év korkülönbséggel (ff 43) kapcsolat hosszútávon?
Egy 60 éves csajjal, simán. :DD
Jól van na, 26 éves gondolom, hát... ez ember függő. Ha érett gondolkozású a csaj, még működhet is. Egy ideig. Amíg te működsz. :D
Egyébként nem vicc, nagyon hosszútávra ne rendelkezz be.
biztos lehurrognak most, de szerintem igen.
ha megvan a hasonló érdeklődés (tudtok közös programot csinálni, tudtok miről beszélgetni), ha közös a cél (pl. mindketten akartok gyereket, vagy épp egyikőtök sem),
ha működik a szex, akkor működnie kell a kapcsolatnak is.
Szerintem túl nagy ez a különbség. Akkor most tételezzük fel, hogy ennek a párnak születik egy gyereke. A férfi 60 éves elmúlik, mire a gyereke leérettségizik. Az unokáját nem is fogja majd látni.
Semmi értelme ennek a kapcsolatnak!
Miért ne tudnának beszélgetni, meg közös programot csinálni 2-es?! Meg még gyereket is tudnak csinálni. De, 15 év múlva mi lesz, főleg, ha gyerekről is beszélünk, a csaj még bőven dugna, sőt, fénykorában van, a srác meg már nem annyira tud, mert már 58 éves...
Most működik, használják ki, de ne tervezzenek nagyon, én csak ezt mondom.
Ágnyeszka....hogy neked milyen rövid az agyad ! Egy hónapja nem megmondtam neked, hogy a sárgarépa nagyban javítja a potenciát, csak jól oda kell kötni ?! :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!