Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet 17 év korkülönbséggel (ff 43) kapcsolat hosszútávon?
És hogy ne a sablonokat futtassuk itt, elmondanám a saját érzéseimet ezzel kapcsolatban.
A volt férjem csak egy évvel volt idősebb, mégis, mint férfi dominálni szeretett volna. Nos, egy nő míg szerelmes, és míg nem szakad a nyakára a gyerekekkel való felelősség, hagyja szerelmesen. De, amikor ráébred, h mekkora felelősség, mennyi teher szakadt rá a gyermekkel/gyermekekkel, és még mindig apuci kicsi szemefénye a férje szemében, az igen lelombozó. Egy sokkal fiatalabb nő is szeretne egyenrangú félként élni a hétköznapokban, de erre sohasem lesz lehetősége, hisz ott a tekintélyt parancsoló 17 év... szeretheti, tisztelheti a férfi, mégsem fogja egyenrangúnak érezni magát. Nagyon nehéz dolog ez... és sajnos mondom ez már csak több év után fog kibukni, de kifog, ez biztos.
Ez akkor derul ki ha benne vagytok. Elore senki sem tudja. Meg te sem. Viszont ha mindketten szeretnetek ezt a kapcsolatot, menjetek bele, semmit nem veszithettek. En sok sikert kivanok hozza! :)
(egyebkent nalunk mukodik 6 eve, 20 evvel)
16-os vagyok. Ha viszonylag mukodo a kapcsolat es szereted, akkor hogy kerult oda a masik?
Olvastam valahol egy gondolatot, amiben latok nemi igazsagot... Igy szol: Ha van ket ember aki kozul nem rudsz valasztani, valaszd a masodikat, mert ha az elsot akarnad, nem jott volna kepbe a masodik. Remelem jol dontesz! Persze biztos hogy ez a dolog joval osszetettebb egy egy mondatos gondolatnal, de erdemes megfontolni ebbol a szemszogbol os a dolgot. Udv!
25N
koszonom a valaszokat.
majd a szivem szakadt meg de lezartam, vegul maradtam a regi mukodo de mar kihult kapcsolatonban az evtizedes multra tekintettel, csak azt nem tudom hogy fogomelviselni hogy akit hagytam elmenni mindennap latni fogom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!