Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyumnak?
Hányévesek vagytok?
Ha ma jöttetek össze, akkor ráérsz még szólni.. Nem érdemes kivívni anyukád nemtetszését, ameddig nem lesz komolyabb a dolog.
Majd ha már 2hónapja jártok kb. akkor elmondhatod, és nemfog haragudni anyud, mert akkor rájön, hogy szerelmes a kislánya.
Nemfog beleszólni.. ráérsz szólni :)
egyik barátnőmnek is ez volt a problémája, és ő 4 hónapig nem mondta el az anyukájának. aztán amikor mégis elmondta, akkor azt is megmondta neki, hogy ő szereti azt a srácot, és h nem tehet ez ellen semmit sem, mert hogyha visszatartja, akkor is fog vele találkozni. anyukája meg ezt nem akarta, így kénytelen volt elfogadni. ha anyukád is ilyen, akkor szerintem kockáztathatsz.
(Bár nem ajánlom, hogy hazudj neki, ő mégiscsak az anyukád, és jót akar neked!)
Nem ma jöttünk össze ma van két hete bocsi. :S
Konkrét példákat énse tudok. Meg ugy normálisak csak beszoktak szólni mindenkinek meg minden. De velem mindegyik normális meg kedves. Mondtam is anyunak azt mondta hogy az csak egy dolgok hogy velem kedvesek. Szoval nem tudom. Csak annyit hogy a fiu egyik bnőmnek mondta hogy fontos vagyok neki és sokáig velem akar még lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!