Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem udvarolnak ma a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem udvarolnak ma a fiúk?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
''Miért nem udvarolnak ma a fiúk?'' Majd holnap.
2010. júl. 6. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Udvarolni ma a lányoknak???De szép is lenne.De minek???

Soha nem felejtem el 4hétig futottam egy lány után cukrászda séták mozi stb.Tényleg tettem neki a szépet meg komolyan is akrtam a dolgot.Aztán egyszer séta közbe rádudált egy helyi vagány csávó a BMW-ből 2 nap múlva össze is jöttek.

Ma a lányoknak az udvarlás kb. annyit jelent hogy a fiú elmondja hogy milyen kocsija van meg lakása és mennyit keres.A lányyok ezt jobban szeretik hallani mint a bókokat.

2010. júl. 6. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lány menjen a francba! Aztán,ha a BMW-s lecseréli egy másikra,akkor egyből szalad majd hozzád sírni,nézd meg!

De csak addig,amíg a BMW-s-nek nem jut eszébe megint. Akkor majd megy vissza hozzá.

Szóval,ha vígaszért menne hozzád,akkor küldd el a francba,de előbb tedd magadévá,nem érdemel mást!

2010. júl. 6. 20:13
 14/19 anonim válasza:
50%

A mai rohanó világban...

Nincs rá idő...

Egyébként meg minek?

Egy köteg bankó, egy menő kocsi s udvarolnak ők a fiúknak.

2010. júl. 6. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
érdekes hogy ilyenkor ilyen válaszok érkeznek mégis 99,99%-ig azt látom és azt tapasztalom, hogy ha a lány olyan akinek érdemes udvarolni(vagyis nem a pénzre hajt, és nem teszi szét a lábát egy tekila után) a srácok egyszerűen keresnek egy könnyebb prédát, akit jóval kevesebbel is le tudnak venni a lábukról. Elég fura ilyen véleményeket olvasni mikor hány de hány olyan van hogy a friss kapcsolat azért megy tönkre mert a lány 1 hét után még nem akar szexelni a pasi meg fogja magát és keres inkább valakit akit már aznap este megdönthet.
2010. júl. 6. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok pasi tud udvarolni és igazán jól is csinálják...pl. az én pasijaim szinte kivétel nélkül udvaroltak nekem és ők is élvezték meg én is. Persze ehhez az is kell, h olyan csaj legyél aki nem teszi azonnal szet a labat a pasiknak :)

Egyébként a pasik szerintem szeretnek küzdeni és udvarolni...mert attól a csaj is megfoghatatlanabb és jobban vonzza őket! :)

23/L

2010. júl. 6. 22:58
 17/19 anonim ***** válasza:
20:01-es nem mind.Én nekem jobban esik ha bókól.Olyan nyomik a tini srácok,tisztelet a kivételnek. 16/L
2010. júl. 6. 23:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy érted,hogy nyomik? :)
2010. júl. 6. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:
A 21:30-asnak teljesen igaza van... engem is hagytak már ott ezért. Csak mert a másik "esélyesebb" volt egy egyéjszakás dugásra. :(
2010. júl. 7. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!