Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi sok férfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi sok férfi, hogy az igényes külsőt nem kerül pénzbe fenntartani?

Figyelt kérdés

Most egy átlagos, ápolt megjelenésről beszélek, semmi mű, hajfestés nélkül, kozmetikai kezelések nélkül.

Tegyük fel, ruhát, cipőt nem veszünk, mert van.

Így is az alap arcápolás, hajápolás, testápolás, smink belejön havi 10 ezerbe, és akkor az ember lánya még fodrásznál sem járt egészségügyi vágás miatt sem.

Sportot nem számolom, azt lehet otthon is ingyen.

Tehát a minimális ápoltság egy minimális sminkkel (korrektor és szempillaspirál) körülbelül havi 10 ezer Ft.

Ha pedig valaki valami extrább lányt szeretne maga mellé, ott határ a csillagos ég, havi 50 ezertől akár 500 ezerig is.

Miért hiszik mégis sokan, hogy a csinos külső nem költséges?

2019. máj. 10. 16:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%
Ha pedig anyagias akkor ott van a keze, végülis valamit valamiért
2019. máj. 10. 19:08
 22/28 mikeXxX ***** válasza:
100%
Férfiként is sokszorosát költöm magamra !
2019. máj. 10. 19:53
 23/28 anonim ***** válasza:

"Miért hiszi sok férfi, hogy az igényes külsőt nem kerül pénzbe fenntartani?"

Senki nem hiszi. Ahogy fordítva sincs ingyen. Nekem ki fizeti a havi több fajta sportot? Normális étkezést? Ruhákat? Parfümöt? Vagy az az én költségem, de ha véletlenül kapcsolatban lennénk, akkor a te kinézeted is az én költségem lenne?

Te kérdezgeted ezt a héten már n+1. alkalommal? :D

2019. máj. 10. 20:43
 24/28 A kérdező kommentje:

Jó, de az átlag férfi nem sportol, és nem nagyon költ többre egy 2 az 1-ben sampon-tusfürdőnél havonta.

Nem, nem tettem fel ilyen kérdést korábban.

2019. máj. 10. 20:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért válaszolsz, hogy akkor kinek mi lenne a költsége? :)
2019. máj. 10. 21:02
 26/28 A kérdező kommentje:

Közös kassza.

Csak ugye ilyenkor a férfi sokszor nehezményezi, hogy ennyi elmegy "feleslegesen".

2019. máj. 10. 21:03
 27/28 anonim ***** válasza:
52%
Akkor nem kell közös kassza.
2019. máj. 10. 21:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Közös kassza? Felejtős!

Közös az albi, rezsi, főtt étel, megtakarítás keret. Minden más a saját pénze mindkét félnek, arra, amire akarja.

Amúgy a barátnőmnek a fodrász havi 8 körül van. Hónapokra leosztva nem tudom, mert mi gyűjtünk és egyben veszünk meg mindent, de éves szinten a sminkje vagy 40 ezer, a ruhái (s tényleg nincs sok ruhája) 250 körül voltak + a cipők + a kondibérlet + félévente 1 kozmetikus. Havonta leosztva 25-30 körül és ő messze nem pláza cica kategória, nincs szoli, körmös, póthaj, masszázs, sem biosmink meg bio testápoló kézműves aromás szappannal... de (nem csak) szerintem gyönyörű.

A sminkben meg nem elég egy rúzs. Mert van visszafigittabb, k**vásabb, elegánsabb, sima nappali utcai és nem kenheti ugyanazt az árnyalatot minden ruhájához, ahogy cipőből is kell egy munkába, egy hivatalos alkalmakra, egy buliba, egy az edzőterembe és egy jó bakancs túrázni vagy mínusz 20-ba és ezekből télre + nyárra is.

Persze nálunk én sem a 2 az 1-ben tusfürdőben élem meg az igényesség csúcsát, de egyikünk sem a drága cuccokat veszi, csak ha muszáj (alapozóból felkente a párom a kinais 1200 forintosat...azóta annyit költ rá, amennyit akar, csak jó legyen.)

2019. máj. 10. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!