Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok férfi, hogy az igényes külsőt nem kerül pénzbe fenntartani?
Most egy átlagos, ápolt megjelenésről beszélek, semmi mű, hajfestés nélkül, kozmetikai kezelések nélkül.
Tegyük fel, ruhát, cipőt nem veszünk, mert van.
Így is az alap arcápolás, hajápolás, testápolás, smink belejön havi 10 ezerbe, és akkor az ember lánya még fodrásznál sem járt egészségügyi vágás miatt sem.
Sportot nem számolom, azt lehet otthon is ingyen.
Tehát a minimális ápoltság egy minimális sminkkel (korrektor és szempillaspirál) körülbelül havi 10 ezer Ft.
Ha pedig valaki valami extrább lányt szeretne maga mellé, ott határ a csillagos ég, havi 50 ezertől akár 500 ezerig is.
Miért hiszik mégis sokan, hogy a csinos külső nem költséges?
"nem mondtam, hogy a pasi fizesse, csak nekem is sokszor mondja a párom, hogy sok elmegy ilyesmire, és nem érti, hogy minek"
Igy mas.
De, ha te fizeted, o miert erzi magat felhatalmazva, hogy beleszoljon, mire koltod a penzedet?
Marmint, erted. A sajat fizum azon reszebol, amit a hobbimra, sminkcuccaimra stbre szanok, szoval, az a resz, ami egyutteles eseten nem a kozos dolgokba megy...
ha epp arra van kedvem pl tabortuzet rakhatok belole..semmi koze nem lenne hozza
Tul nagy jelentoseget tulajdonitasz neki.
Ha ezek a cuccok kellenek neked, akkor kellenek es kesz.
megkerdezi, akkor eleg annyi, h azert kellenek, hogy megtartsd a formad, aztan ennyi.
"nekem kicsit travisnak hatnak."
Jó megfigyelés, ezt a fajta kontúrozós sminkelést tőlük (pontosabban a színpadon fellépő traviktól) leste el Kim K., és tette sajnos világszerte népszerűvé.
Akkor beszéld meg vele, hogy csak a szemléltetés kedvéért próbáljátok ki mit szól hozzád, ha egy hónapig a tisztálkodás kívül egyebet nem csinálsz magaddal. Vagy lesz a végén egy ilyen téren megértőbb hapsid vagy még be is jön neki, hogy szőrös vagy itt-ott és az arcodnak is van textúrája, nem olyan, mintha most faragtak volna alabástromból és eztán kevesebb költséged lesz vele.
32/f
Problémás bőröm van, de szándékosan nem szoktam magam tökéletesre sminkelni, csak BB-t, korrektort és szempillaspirált használok, 1000Ft egyenként.
De ezt is magam miatt csinálom, nem engedném meg magamnak, hogy mondjuk szőrös legyek vagy a hajam ne ápoljam, akkor se, ha a páromat nem zavarná...
#7 Mármint hétköznapokra, vagy mi? Ilyen komoly sminkelést esetleg különleges alkalmakra, esküvőre alkalmaz az ember, olyankor érthetô.
Az nagy baromság, ha valaki azt várja el egy nőtől, hogy a hétköznapokban is így kellene kinézzen, minek?-,-
Az ilyen valami álomvilágban él, ahol reflektor kamerába helyezett modellek tündökölnek.
Mondjuk azt nem tudom miért 10 e ft a smink neharagudj? ! Púder szempillaspiral esetleg rúzs ez megvan havi ezresbol.
Nekem ilyen kiadasaim vannak havi szinten
-szoli 3000 ft
-fodrász 6000
-szauna változó de 4000 körül
-kozmetikus 1500 de aki nyilván gyantáztat vagy arckezelesre jar annak 5000 is lehet
- a fene tudja hányféle kence arcra testre talpra kézre extra szaraz ekcémás bőröm van 4000 körül
-pedikűr 3000
És azt hozzáteszem, hogy időm sportolni Nincs, pedig nem ártana! Uszo bérlet kondiberlet 15 e körül van! Sajnos 30 felett egyre drágább szalonképesen nézni ki 😂
Ez az a dolog, amit ki lehet hozni havi 2000 Ft-ból és 50000 Ft-ból is. Nekem is viszonylag több pénzem megy el ilyen dolgokra, mert problémás a bőröm és ezért soha nem vennék drogériás termékeket pl.
Végeredményben nem látszik, hogy drogériás vagy high-end smink van rajtad, de ha a bőröd érzékenyebb, vagy csak ha szeretnéd, hogy hosszú távon is szép legyen a bőröd, akkor érdemesebb minőségi termékekre beruházni.
Nem minden nő festi és vágja magának a haját otthon, egy balayage vagy ombre szerintem a legtöbb embernek gyakorlatilag kivitelezhetetlen is otthon. Nekem pl. ilyen technikával van befestve a hajam és a fodrász is premium termékekkel dolgozik. Igaz, elég fél évben egyszer mennem hozzá, mert még csak nem is töredezik a vége.
Én ahol tudok, igyekszem spórolni, de amit a bőrömre kenek és mindennap viselek, azt megnézem honnan van.
A legtöbbje olyan mint a kecske, maradjon meg a káposzta is meg a kecske se legyen éhes.
Nos sajnos ilyen nincs, a szépségápolás pénzbe kerül ha ez tetszik akkor fogadja el hogy erre költeni kell
Ha meg a pénz a fontosabb akkor változtassa meg az ideálját.
Van akinek érzékeny a bőrre és csak az krémje 6 ezer ami két hónapra elég.
Tusfürdő SLES mentes 1000-2000, testápoló drágább is lehet. Csak a tisztálkodási szerek extrémebb ekcemas, allergiás bőrre megvannak egy 10-es.
Budapesten a fodrász, kozmetika, szőrtelenítés, körmös több ezer forint.
Akinek finom illatos csajszi kell az fogadja már el hogy nem 1000 forint és ha dolgozik a csaj és közös a kiadás akkor se a csaj saját pénzéből menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!