Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha a barátom kissé nőies, és igényesebb nálam?
Szeret vásárolni, öltözködni, fodrászhoz járni, társasági életet élni, nagyon anyás is, nagyon ad a kocsijára is, egyszóval csak a megjelenésével szeret foglalkozni,. Olyan mint a férfias házimunkák nem nagyon érdeklik és nem is ért hozzájuk. A munkája pedig raktáros.
Én sokszor úgy érzem hogy ő sokkal igényesebb nálam, viszont én meg sokkal értelmesebbnek érzem magamat nála. Szerintetek ez baj lehet? 1 éve vagyunk együtt, de ezek a dolgok csak most tűntek fel nekem és elgondolkodtam rajtuk. 28N
Szerintem tök lényegtelen, hogy ciki-e vagy sem. Különben is, ki dönti el, mi a ciki? Ha szerintem ciki, hogy egy férfi ennyire piperkőc és hiú, az miért befolyásolna téged? Ne foglalkoztasson kívülállók véleménye, nem ők élik az életed, hanem te.
Ha rosszul érzed magad a kapcsolatban, akkor ülj le vele megbeszélni a zavaró dolgokat és ha nem juttok kompromisszumra, zárd le, felesleges túlbonyolítani. Az értelmi különbségek különben is sokkal fontosabbak, mint az, hogy melyik fél mennyit ad a külsöségekre.
Miért is baj,hogy nagyon ad magàra?
Jobb lenne ha szõrös,elhanyagolt lenne?
Vagy felvenné a bolyhos pulcsit,mert jó az?
Esetleg susogos melegitobe jàrkàlna?
Esetleg elhízna vagy nyikhaj lenne és,, ha szeretsz elfogadsz így is"?
Miért ne lehetne az igényesség és az értelem kéz a kézben?
Szerintem inkàbb büszke lehetnél rá,sok nõ összetenné a két kezét ha a pàrja ilyen lenne és nem a sör meg a fingàs menne példàul.
Jól gondold meg.
Kicsit mintha irigy lennél és féltékeny a sajàt pasidra,gondolom sok nõ oda van érte és félted,hogy jobbnàl jobb csajok lecsaphatjàk a kezedrõl.
Legyél te még igényesebb.
F@ßÉrt nem tudsz örülni neki, de tényleg! XD
Leglább nem less elhízott, sörhasas, gyűrött-fejű, fingszagú 40 éves. Az jobb lenne?
Nekem exem volt ilyen, de nem zavart, más miatt szakítottunk. Sose értettem miért gond, ha egy férfi igényes.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!