Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha pasitol lehord, hogy semmhihez sincs kedvem? Minek kell mindig valami programot csinalni?
ez anno nálunk is okozott feszkót.
én mindig mentem volna valamerre, ő pedig cska pihent volna otthon.
jussatok közös nevezőre, mert ez elég komoylan megmérgezheti a kapcsolatot, és egyszer az lesz a vége, hogy b/*/zd meg akkor elmegyek egyedül...
Nem gáz, de kell az arany középút, tehát 10 alkalomból ne 8 fetrengés legyen, hanem mondjuk a fele +/- 1.
Szervezzetek olyan programot, ami egyben pihenés is. Nyugodtan fel lehet menni a Normafára is kifeküdni a rétre.
De ha a "sosincs kedvem semmihez sem" kategória vagy, még ahhoz sem, hogy máshol punnyadj, akkor lehet a párodnak van igaza.
Én sem tudnék mit kezdeni egy olyan nővel, aki az esetek jelentős részében otthon akar lenni, feküdni, sorozatot nézni, semmit sem csinálni.
Hármas vagyok. Amúgy mind a ketten párommal punnyadósabbak vagyunk, szeretek videojátékozni, meg párom is sorozatot nézni, de ugye ezt csak akkor tudjuk művelni, amikor a gyerek alszik. :D
De a gyerek előtt is eljártunk sok helyre, programokat csináltunk, kikapcsolódtunk, miegymás. Persze volt, amikor itthon voltunk hétvégén, filmet néztünk, vagy szülőkhöz mentünk haza néha látogatóba, úgy hogy a punnyadást is lehet változatosan csinálni.
punnyadás is egy program, csak el kell neki magyarázni, hogy miért akarsz punnyadni.
néha meg kell értetned magad, hogy miért azt a programot választod, és persze felhúzza magát a másik, ha csak annyi a válasz: "nemtom mit akarok, semmit sem, punnyadni"
Inkább akkor: "Teljesen le vagyok merülve a munkám/suli miatt és úgy érzem, csak akkor töltődök fel rendesen ha közösen megnézünk egy filmet, vagy ha nem csinálunk semmi érdekeset egy délután"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!