Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ciki ha pasitol lehord,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha pasitol lehord, hogy semmhihez sincs kedvem? Minek kell mindig valami programot csinalni?

Figyelt kérdés
En szeretek punnyadni, foleg mert van mit kipihennem. De most gaz vagyok emiatt?
2017. ápr. 4. 07:27
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

ez anno nálunk is okozott feszkót.

én mindig mentem volna valamerre, ő pedig cska pihent volna otthon.

jussatok közös nevezőre, mert ez elég komoylan megmérgezheti a kapcsolatot, és egyszer az lesz a vége, hogy b/*/zd meg akkor elmegyek egyedül...

2017. ápr. 4. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt legalább olyan fontos összehangolni, mint a szexuális igényeket. Mondd meg neki, hogy nincs annyi energiát, hogy rohanj utána állandóan. Sok olyan srácok ismerek, akik szintén ennyire izgágák és a nők nem tudnak velük lépést tartani.
2017. ápr. 4. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Nem gáz, de kell az arany középút, tehát 10 alkalomból ne 8 fetrengés legyen, hanem mondjuk a fele +/- 1.

Szervezzetek olyan programot, ami egyben pihenés is. Nyugodtan fel lehet menni a Normafára is kifeküdni a rétre.

De ha a "sosincs kedvem semmihez sem" kategória vagy, még ahhoz sem, hogy máshol punnyadj, akkor lehet a párodnak van igaza.

Én sem tudnék mit kezdeni egy olyan nővel, aki az esetek jelentős részében otthon akar lenni, feküdni, sorozatot nézni, semmit sem csinálni.

2017. ápr. 4. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki, bar en nem ertem azokat, akik kepesek egy egesz eletet otthon elpunnyadni es kesz, ennyi nekik az elet. Hetkoznaponta melo utan vagy elott nekem is max egy kave fer bele valakivel, ilyenkor nehez programot szervezni mert a parom 9-ig dolgozik. De hetvegen ha szabad vagyok akkor altalaban valamit mindig kitalalunk. Persze az se gaz, ha neha kimarad 1-1 hetvege es csak otthon nyomkodjuk az xboxot. De hogy allandoan csak ezt csinaljuk? :D Akkor minek jarok dolgozni egyaltalan, ha nem elvezhetjuk ki a szabadidonkben a penzt valami jo program keretein belul?
2017. ápr. 4. 11:11
 5/8 omba ***** válasza:
100%
Nem vagy gáz, csak nagyon nem illetek össze.
2017. ápr. 4. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok. Amúgy mind a ketten párommal punnyadósabbak vagyunk, szeretek videojátékozni, meg párom is sorozatot nézni, de ugye ezt csak akkor tudjuk művelni, amikor a gyerek alszik. :D

De a gyerek előtt is eljártunk sok helyre, programokat csináltunk, kikapcsolódtunk, miegymás. Persze volt, amikor itthon voltunk hétvégén, filmet néztünk, vagy szülőkhöz mentünk haza néha látogatóba, úgy hogy a punnyadást is lehet változatosan csinálni.

2017. ápr. 4. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

punnyadás is egy program, csak el kell neki magyarázni, hogy miért akarsz punnyadni.

néha meg kell értetned magad, hogy miért azt a programot választod, és persze felhúzza magát a másik, ha csak annyi a válasz: "nemtom mit akarok, semmit sem, punnyadni"

Inkább akkor: "Teljesen le vagyok merülve a munkám/suli miatt és úgy érzem, csak akkor töltődök fel rendesen ha közösen megnézünk egy filmet, vagy ha nem csinálunk semmi érdekeset egy délután"

2017. ápr. 4. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az eltérő életritmus valóban nem tesz jót egy kapcsolatnak hosszútávon. Az exem ülőmunkát végzett, folyamatosan be volt sózva a segge, hogy menjünk valahova. Én vendéglátásban talpaltam, ha volt szabadidőm azt passzív pihenéssel szerettem volna tölteni. Dögleni az ágyban, filmezni, összebújni. Hosszútávon nem működik a dolog szerintem.
2017. ápr. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!