Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem ciki, ha a férfival soha sehova nem tudunk elmenni?
Nem ciki!
Mi busszal közlekedünk,mert egyikünknek sincs se jogsija se kocsija!De úgy veszem észre h neked ciki...
akkor keress magadnak egy olyan pasit akinek van kocsija! Ha már ekkora nagy probléma ez neked!
Vagy tanuljatok meg vezetni és vegyetek autót.
Miért, Mucsaröcsögealsón laktok a semmi közepén, ahol nincs semmi?
De ha ez téged ennyire zavar, akkor tanulj meg vezetni, és vegyél te egy autót.
Soha soha vagy ritkán, és csak a közelbe mentek?
Azért lássuk be kellemetlen egy kapcsolatban, hogy szinte alig tudnak menni valahova a párok. Nagyon korlátozottak az esélyek.
Nekünk van kocsink, de napközben tömeg közlekedünk. Ha messzebb akarunk menni elővesszük és mennyivel könnyebb, egyszerűbb. Nem kell semmihez igazodni.
Ha azt kérded, hogy a többiekhez képest ciki-e? hát egy frászt, de az eléggé felületes kapcsolat akkor.
Ha az a kérdés, hogy ez hogyan hat a kapcsolatra... hát nem jól.
Másfél évig mi is voltunk ebben - nehéz volt, de azért néha csak sikerült valami közös élmény, program
Nem értem a kérdést, ciki valakik előtt lehet valami, erre gondolsz? Ki előtt?
De azt sem értem, hogy miért nem tudtok sehova elmenni, hiszen kb. mindenhova el lehet jutni kocsi nélkül is.
Hát amúgy nem ciki! CSak sokkal kényelmetlenebb folyton buszozni :)
Én örülök hogy nerkem is van kocsim és a barátomnak is, így sokkal könnyebb megoldani mindent.. :)
De tényleg, ne fogd fel hogy ez ciki lenne hogy buszoztok!! Sokan buszoznak rajtattok kívül, amíg nekem se volt kocsim, addig én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!