Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat kérek a férjemtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat kérek a férjemtől?

Figyelt kérdés
Ne igyon alkoholt csak alkalmakor, foglalkozzon velünk, ne nyomja mindig a számítógépen a játékot, most össze pakoltam neki, hogy menjen el és döntse el mit akar, az én szüleim messze laknak, az övéi itt csak mindig dolgoznak, nincs segítségem van egy 2 éves gyermekünk, 2 nap egész nap dolgozik , 2 itthon van, én látok el mindent, és este nemhogy haza sietne bemegy sörözni a kocsmába, pedig tudja nekem nem fér bele a hétköznapokba a pia, alkalmakkor oké. ha leordítom elmegy és éjszaka jön haza, itt hagy minket és részegre issza magát, megígéri, hogy változik, max 3 hét, besokalltam, össze pakoltam neki menjen el gondolkozni, mert én így nem élek vele tovább, sokat kérek,

2019. máj. 10. 15:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%

"Ő most hajlik vissza, pedig én kényszerből lefekszem vele"

Na látod... kényszerből, ha nincs meg a szerelem, akkor jó, hogy a játékba és az alkoholba menekül. Tudom miről beszélek, én is drogoztam mikor nem volt meg a kellő szerelem azóta megváltozott a pasim 3 hónapja tiszta vagyok és visszajöttek az érzések a szerelmes pillanatok. Sajnos én azt látom, hogy emberek tömkelegének a házasságát teszi tönkre a gyerek. Úgy gondolom marha nehéz ekkore felelősséget vállani és még a szerelmet is fentartani. Lehet, hogy nagy küzdelem lesz, de talán lehetnél megérthetőbb és nem orditod le házisárkányként egy olyan ember fejét aki már talán szintén nem szeret téged, azonban a gyerek miatt mégis dolgozik keményen hogy eltartja a szaros lusta seggedet :/ :DDDDDDDDD

2019. máj. 10. 19:07
 22/28 anonim ***** válasza:

Igen, tul sokat kersz. Az emberek apro valtozasokra kepesek csak es azt is csak lassan, te meg itt lenyomtal egy litaniat. Nem csak hogy sokat, hanem egyenesen lehetetlent kersz. Ekkorat nem fog tudni valtozni, iteletnapig is orditozhatsz vele.

Mielott leoltanal en nem a jogossagrol beszelek vagy hogy mit erdemelnel meg, hanem a valosagrol. Ennyi mindenben a budos eletben nem fog valtoztatni. Jo ki ordenare csalad lehettek amugy...

2019. máj. 10. 19:28
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez mit jelent? Te is dolgozol? Mármint az, hogy nélküled enni sem tudna. Ennyire sok a gyed? Komolyan kérdezem.

“,ha itt hagyom enni nem tud ha mindent kifizet, nemhogy inni, minden nap.”

2019. máj. 10. 21:16
 24/28 anonim ***** válasza:
24%
Ô gürizik, te meg teszed félre a pénzt. Szép.
2019. máj. 10. 21:19
 25/28 A kérdező kommentje:
Rezsi, hitel nem lesz kevesebb ha mi elmegyünk, amit kap a gyerekünk a szüleimtől el teszem, és nem mondom meg neki mert elkérné, cigire, vagy sörre.
2019. máj. 10. 22:30
 26/28 A kérdező kommentje:
40 ezer forintja marad, abból nem sok mindent vesz.
2019. máj. 10. 22:33
 27/28 anonim ***** válasza:
Hitel csak az övé?
2019. máj. 10. 23:00
 28/28 anonim ***** válasza:
19%
annyira szánalmas nő vagy, nem érdemelsz meg ilyen jó férfit... Jobban is fog járni ha elhagyod.
2019. máj. 11. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!