Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat kérek a férjemtől?
"Ő most hajlik vissza, pedig én kényszerből lefekszem vele"
Na látod... kényszerből, ha nincs meg a szerelem, akkor jó, hogy a játékba és az alkoholba menekül. Tudom miről beszélek, én is drogoztam mikor nem volt meg a kellő szerelem azóta megváltozott a pasim 3 hónapja tiszta vagyok és visszajöttek az érzések a szerelmes pillanatok. Sajnos én azt látom, hogy emberek tömkelegének a házasságát teszi tönkre a gyerek. Úgy gondolom marha nehéz ekkore felelősséget vállani és még a szerelmet is fentartani. Lehet, hogy nagy küzdelem lesz, de talán lehetnél megérthetőbb és nem orditod le házisárkányként egy olyan ember fejét aki már talán szintén nem szeret téged, azonban a gyerek miatt mégis dolgozik keményen hogy eltartja a szaros lusta seggedet :/ :DDDDDDDDD
Igen, tul sokat kersz. Az emberek apro valtozasokra kepesek csak es azt is csak lassan, te meg itt lenyomtal egy litaniat. Nem csak hogy sokat, hanem egyenesen lehetetlent kersz. Ekkorat nem fog tudni valtozni, iteletnapig is orditozhatsz vele.
Mielott leoltanal en nem a jogossagrol beszelek vagy hogy mit erdemelnel meg, hanem a valosagrol. Ennyi mindenben a budos eletben nem fog valtoztatni. Jo ki ordenare csalad lehettek amugy...
Ez mit jelent? Te is dolgozol? Mármint az, hogy nélküled enni sem tudna. Ennyire sok a gyed? Komolyan kérdezem.
“,ha itt hagyom enni nem tud ha mindent kifizet, nemhogy inni, minden nap.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!