Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátod nem csak a levest enné kanállal, hanem szinte minden ételt?
Én sok szószos ételt amit más kanállal mereget villával szeretek enni, elég zavaró lehet látni és tovább is tart.
Azt hiszem , hogy a különcködés nem zavarna csak a rossz modor :)
Hú, én gyerekként imádtam kanállal enni a nokedlit, a mai napig kanállal eszem :D
Szerintem otthon egyen úgy, ahogyan akar, ha nyilvános helyen tud viselkedni, akkor ok
Az én jelenlétembe ne egye így. Nekem eléggé visszataszító emlékeim vannak a "kanalas" emberekről, mondok is párat.
Vasárnapi családi ebéd, természetesen akkor ettek, amikor megéheztek, mindenki egyedül. Totális bugris parasztokra jellemző szokás.
Karácsonyi vacsora, az apuci külön bemegy a szobába, műanyag tálon az étel. Zéró kultúra, zéró tisztelet. Bugris paraszt szokás.
Minőségi étel, nekiesnek nagykanállal, mintha időre menne az evés. 2 perc és végzett vele. Kocsonya két literes tálban, nagykanállal 3 perc. A gyomrom fordult fel az ilyen zabálások láttán. Tipikus bugris paraszt szokás.
Étteremben szintén kanállal mindet, majd újj szopogatás, cuppogás, fogpiszkálás. Szóval a jelenlétembe ne, vagy legfeljebb én állok fel és hagyom ott.
Viszont ha két parasztot nem zavar ez a fajta kultúra, és én nem vagyok ott, akkor felőlem úgy eszik vagy esznek ahogyan akarnak. Csak sajnos a bugris parasztoknak vannak még "jófajta" szokásaik, amikkel én valahogy nem tudok zöldágra vergődni. Aki meg a praktikusság mellett érvel, akkor még lenne ezer dolog, amivel könnyebb lehetne az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!