Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a barátod nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátod nem csak a levest enné kanállal, hanem szinte minden ételt?

Figyelt kérdés
Süteményt,Rizst,krumplit,tésztát. Mindent kanállal enne.
2019. máj. 4. 08:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Én sok szószos ételt amit más kanállal mereget villával szeretek enni, elég zavaró lehet látni és tovább is tart.

Azt hiszem , hogy a különcködés nem zavarna csak a rossz modor :)

2019. máj. 4. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Párom ilyen, semmi bajom vele. Nyilván lényegesen könnyebb bármit megenni kanállal, tulajdonképpen teljesen igaza van és ő csinálja jól. Olyan ember minden téren, aki a praktikusságot helyezi az illendőség elé, és ez egy baromi vonzó tulajdonság számomra.
2019. máj. 4. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem zavarna, otthon énis eszek sokmindent kanállal..és?! Kit érdekel?!
2019. máj. 4. 13:58
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Hú, én gyerekként imádtam kanállal enni a nokedlit, a mai napig kanállal eszem :D

Szerintem otthon egyen úgy, ahogyan akar, ha nyilvános helyen tud viselkedni, akkor ok

2019. máj. 4. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Az én jelenlétembe ne egye így. Nekem eléggé visszataszító emlékeim vannak a "kanalas" emberekről, mondok is párat.

Vasárnapi családi ebéd, természetesen akkor ettek, amikor megéheztek, mindenki egyedül. Totális bugris parasztokra jellemző szokás.

Karácsonyi vacsora, az apuci külön bemegy a szobába, műanyag tálon az étel. Zéró kultúra, zéró tisztelet. Bugris paraszt szokás.

Minőségi étel, nekiesnek nagykanállal, mintha időre menne az evés. 2 perc és végzett vele. Kocsonya két literes tálban, nagykanállal 3 perc. A gyomrom fordult fel az ilyen zabálások láttán. Tipikus bugris paraszt szokás.

Étteremben szintén kanállal mindet, majd újj szopogatás, cuppogás, fogpiszkálás. Szóval a jelenlétembe ne, vagy legfeljebb én állok fel és hagyom ott.

Viszont ha két parasztot nem zavar ez a fajta kultúra, és én nem vagyok ott, akkor felőlem úgy eszik vagy esznek ahogyan akarnak. Csak sajnos a bugris parasztoknak vannak még "jófajta" szokásaik, amikkel én valahogy nem tudok zöldágra vergődni. Aki meg a praktikusság mellett érvel, akkor még lenne ezer dolog, amivel könnyebb lehetne az élet.

2019. máj. 4. 16:38
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Engem ebben nem feltétlenül a szokás meg az illem zavarna (mondjuk furcsán néznék rá, nem azért), inkább a gyakorlati részén hökkennék meg. Szerintem nem bírnám ki nevetés nélkül, ha mondjuk nekiesne a rántott húsnak vagy a steaknek egy kanállal, azt pedig nyilván senki sem szereti, ha kiröhögik evés közben. Ezt akkor tudom elképzelni megvalósíthatónak, ha az étrendje 99%-ban ilyen babgulyás-szintű dolgokból áll, ahol minden falatnyi méretekre van felkockázva és úszik valami lében, egyébként el nem tudom képzelni, hogy mondjuk a grillcsirkét vagy a - korábbi válaszoló példájánál maradva - a bolognai spagettit eszi kanállal. Ez nekem furcsa lenne, és bár nyilván nem szólnék bele az étkezési szokásaiba, azért igencsak furcsán néznék rá, ha meg ezt mindeközben nyilvánosság előtt teszi, akkor azért lennének olyan helyzetek (kb mind), amikor nem vállalom fel vele az ismeretségem.
2019. máj. 4. 16:46
 17/19 anonim ***** válasza:
21%
16-os! Vigyázz lepontoznak a kanalasok, mert hát ha nem osztod a véleményüket, jön a piros kezecske. Itt már nem a kérdés a lényeg, hanem a kérdéssel való azonosulásból eredő gyűlölet. Nézd csak, nulla százalékos vagyok, pedig csak a véleményemet írtam le, PONTOSAN arról, amit a kérdező feltett. Nem trollkodás, nem félrebeszélés volt. Sebaj, jót mosolyogtam rajta :)
2019. máj. 4. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
De rohadtul unatkozhatsz, ha ennyire ráérsz azzal foglalkozni, mivel eszik...
2019. máj. 8. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:
RUGD ki,unatkozó p.csa
2019. máj. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!