Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátod nem csak a levest enné kanállal, hanem szinte minden ételt?
Hát a süteményen kívül én is kanállal eszek szinte mindent. Na jó nem mindent. De ez csak otthon. Azért ha étterembe vagyok vagy vendégségben akkor a villát kést is használom. A süteményt alapból villával eszem.
N
Engem zavarna.
Nyilván van az a fajta étel, amit praktikusabb kanállal enni (mittudomén, vmi folyékony öntetes süti vagy ilyesmi), de a mi kultúránkban a többféle evőeszköz használata a szokás. Szingapúrban esznek úgy, hogy a pálcikával kanálra pakolnak mindent, és úgy esznek kanálból, ha ezt akarja az illető, menjen Ázsiába, ott valószínűleg nem zavarna senkit (engem ott is zavart, de 10 napot azért kibírtam). Én azért elvárok egy alap szintű intelligenciát a páromtól, és abba valahogy nem fér bele a szalmakrumpli vagy spagetti kanalazása.
Úgy eszi, ahigy akarja.
Aut utalom, amikor jön falánk rokon, es kanalat kér, igy még tobbet zabal , pedig villaval se keveset, mi pénzünkből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!