Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom inkább a prostikat választja helyettem. Hogyan tegyem ezen túl magam?
Nem működött jól a szex köztünk az utóbbi időben, igazából nem tudom pontosan miért. Mostanában újra stresszes volt és voltak teljesítmény beli problémái de engem nem zavart, megtettem amit tudtam, bár kevés sikerrel.
Múlt héten azonban nagyjából szakított velem, mert nem tud velem elélvezni, míg a fizetős kiscsajokkal anno mindig el tudott élvezni (akkor is ha nem állt a ceruza tökéletesen vagy stresszes volt stb) és neki az kevesebb meló is mint velem lenni, hiszen ők 1 óra után le is lépnek, nem kell velük beszélgetnie stb.
Én egy tanult, intelligens nőnek tartom magam, ezt ő is sokszor elmondta, nagyon megbántott ezzel, hogy kvázi lecserél k*rvákra...
Persze elmondta, hogy nem szeret kevésbé de szexelni már nem akar. Azóta alig beszélünk, nem találkozunk, lehet már nem is fogunk, gondolom pár kiscsajt azóta igénybe vett...
27N
Tehát állítása szerint szeret téged, DE problémát jelent neki, hogy beszélgetnie "kell" veled szex után, vagy úgy egyáltalán.
Zseniális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!