Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nők, ti hogyan kezeltek hogy elmúlik a férfiaknál az a bizonyos eleinte attól is áll a cerka ha csak adsz neki egy puszit, később meg szinte 0?
Jó, azért az valahol normális hogy elmúlik az újdonság varázsa és már kicsit tovább tart felizgulni (régen nekem is már csak attól teljesen átázott a bugyim, ha megölelt, ma meg már azért valamennyi előjátékra nekem is szükségem van :D ), de az biztos nem normális, hogy semmitől sem kap hozzád kedvet.
Beszélni márpedig igenis kell róla. Miért nem kíván, mi a baja, mit szeretne, hogy jobb legyen. Esetleg valami változatosság, új helyen próbálod elcsábítani, vagy egész nap kétértelmű megjegyzésekkel felcsigázod, hogy aztán amikor este hazaér, akkor már eleve hangulatba hozva érkezzen hozzád. Mi 6 éve vagyunk együtt, és bár csak attól, hogy zuhany alól illatosan kilépek meztelenül nem áll fel rám, kicsit pucsítok neki, akkor hacsak nincs valahol teljesen máshol az agya, már jön is utánam a hálóba :) Ha persze annyira elvonja a figyelmét a munka, valamin nagyon gondolkodik, akkor semmi nincs, ami megmozgassa.
Illetve nekem van egy nagyon gonosz trükköm, amivel néha nagy ritkán rá szoktam venni a dologra - előveszem a dildóm, és bejelentem neki, hogy ha ő nem, akkor a szomszéd szobában megoldom magamnak. Eddig még valahogy sosem hagyta, hogy ez megvalósuljon :D
Vicces, hogy ezért görénynek neveznek egyesek egy férfit és irigykednek, köpködnek rá. Csak azért lehet megszólni, mert bunkón tálalja a dolgot és nem elégíti ki a kérdezőt elégszer.
6 éve vagyok együtt a párommal, és már nem áll neki sem attól, hogy ruhában odafekszem mellé, vagy megérintem a combját, és én sem bizsergek attól csak, hogy hozzám ér. Akinek TÉNYLEG volt hosszú kapcsolata, az tudja, hogy az egy álomkép, hogy örökre így legyen.
Viszont nálunk pl. nem csökkent az együttlétek száma, csak több az előjáték, hosszabb és kiadósabb a szex, jobban ismerjük egymás porcikáit, tehát megvan az előnye a változásnak. Ha pedig magamhoz képest extrán öltözöm fel, vagy szexi fehérnemű van rajtam, akkor áll neki.
Jó nőnek és jó pasinak kell lenni, és akkor megmarad az élvezetes szexuális élet, de az újdonság varázsa nem. És igen, van, hogy nőként is "illik" tenni a szexért, nem pedig hanyatt vágni magunkat és elvárni, hogy a párunknak már a létezésünktől álljon egyből, mint a cövek. Ennyi.
"meg rengetegszer vagyok előtte egy szál semmiben"
Hát lehet pont ez a baj, megszokja, megunja, már természetesnek veszi. Ninbcs meg a sejtelmesség, a titokzatosság.
Ezt a "beszéljük meg a dolgokat, beszéljünk a szexről" dumát is a nők találták ki, nem minden férfi vevő rá, egyszerűen illúzióromboló, elveszik a varázs, hogy letárgyilagosítják az intim együttlétet.
Na az erőltetés meg aztán végképp a halála, a pasik nem úgy működnek, hogy ráparancsolsz, hogy "Fel, vigyázz!", és már áll is a cerka.
Gondolom úgy értette, hogy rámászhatnál néha napján te is.
32/f
"Akinek TÉNYLEG volt hosszú kapcsolata, az tudja, hogy az egy álomkép, hogy örökre így legyen."
Erre mondhatom, hogy aki TÉNYLEG az igazival van, azzal örökre így marad, te azt tapasztaltad, én meg ezt, és mindketten csak azt tudjuk, hogy mi magunk hogy éljük ezt meg. Egyetlen példa, a sajátunk, semmit nem bizonyít.
6#
Arra még nem gondoltál,hogy fordított esetben is fennállhat,amit mondasz?
Megvan a pasid,és mostmár nem kell tenni semmit,csak elterülni és füttyenteni.
Ez nem ilyen egyszerű,hogy az egyik félre ra van húzva minden felelősség,és a másik csak egy áldozat.
2emberből áll egy viszony tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!