Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha ez rosszul esik?

Figyelt kérdés
A párommal lassan két éve vagyunk együtt. Tavaly nyáron el tudtunk utazni pár napra nyaralni, de kb az utolsó pillanatban derült ki, hogy megyünk. Mostmár előre érzem, hogy idén semmi nem lesz belőle. Ami volt pénze, elkezdte elkölteni, pedig már márciusban mondtam neki, hogy nézzünk valamit ha nyáron szeretnénk elutazni. Csak nem néztünk még mindig. Nekem ez pedig rosszul esik. Ha nem akar menni, mondja meg. Ő többet keres mint én, úgyhogy nekem azért se jó ha az utolsó pillanatban nézünk, mert akkor drágább már minden. Meg munka szempontjából is jó lenne előre tudnom, hogy mikorra kellene elkérnek egy hetet...

2019. máj. 2. 06:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Jogosnak jogos, hogy rosszul esik, csak nem vagy vele előrébb. Érted? Nem ezt a viselkedést vártad a barátodtól, persze, hogy rosszul esik. De ha jobban belegondolsz, tényleg akkora probléma ez? Megéri emiatt rosszul érezni magad? Egészségesek vagytok, mindkettőtöknek van munkája, ott vagytok egymásnak. Biztos, hogy érdemes egy pár napos nyaralás miatt őrlődni meg összeveszni? Idén nem jön össze, nem tragédia. Majd jövőre jobban odafigyeltek, akkor majd sikerül.
2019. máj. 2. 08:44
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak muszáj kommentálnom, hogy jól megmondtad a tutit a 10-es hozzászólásodban, nagyon egyezek :D
2019. máj. 2. 10:32
 13/20 anonim ***** válasza:

Jogos szerintem. Exemnél a horvát nyaralást ő találta ki, én pedig lévén nagyon szerelmes voltam, kaptam az ötleten. Azon kaptam magam, hogy mindent én szervezek és neki csak be kellett raknia a fenekét a kocsiba... Nulla energiát fektetett bele és minden hülyeséggel magyarázta ki. Pl ő nem ismeri az AirBnB-t (mintha én úgy születtem volna, hogy tudom használni lol), én amúgy is jártasabb vagyok az ilyenekben, mert többet utazok.

Ott lett elegem az egészből, az ilyen emberek nem változnak.

30n

2019. máj. 2. 11:51
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem jogos, de ezt a választ úgysem fogadod el.
2019. máj. 2. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

De mi olyan bonyolult azon, hogy kinézel egy szimpi szállást, majd szólsz, hogy "szívem, találtam egy szupi helyet a balcsinál, július végére még van foglalható hely, mit szólsz hozzá?"

Persze, jogos, hogy rosszul esik, de a duzzogással nem vagy beljebb. A tavalyi alapján most màr tudod, hogy a párod nem egy szervezőzseni, vagyis ha akarsz valamit, neked kell utána menned.

2019. máj. 2. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Jogos,hogy rosszul esik,mert a párodat idén nem érdekli a közös nyaralás!Keresi a kifogásokat,ahelyett,hogy megmondaná a szemedbe,hogy neki nincs kedve.Utazz el az ismerösökkel,érezd jól magad.A párod már nem olyan szerelmes mint az elején,mert egy szerelmes férfi lesné a kivánságaidat,hogy boldog légy vele!Bocs,hogy öszinte voltam..
2019. jún. 14. 10:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Jogos. Azokat a válaszokat èn sem tudom hova tenni, hogy foglalja egyedül, ès állítsd kèsz tènyek elè. Èn sem, fèrjem sem tudunk nyáron csak úgy random szabira menni, függ attól, hogy a többiek hogy mennek. Meg aztán ez újabb vita forrás lehet, hogy nèlküle döntött. Ezt azèrt igenis illene együtt megbeszèlni.

Jobban ki kellene nyitni a szád szerintem. Aztán ha máskèpp nem megy, akkor menj a barátaiddal nyaralni. Akkor majd pislog. Lehet, hogy akkor már ez a nyár elúszott közös nyaralás terèn, de akkor majd jövöre talán nem játsza el ugyanezt. Kicsit kemènyebben ki kellene állnod magadèrt.

Amúgy már eltelt 1 hónap, lett azóta valami fejlemèny?

2019. jún. 14. 10:46
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

jesszus! ne nyafogj már! lehet, hogy őt nem is vonza a turistáskodás?'!?

ideje felnőnöd, a való élet nem a szánk íze szerint alakul..

gondolj bele ez a bajod?!? másnak kenyérre is alig telik..

legvégűl vedd a kezedbe az irányítást és szervezkedj...

2019. jún. 14. 11:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Igazad van, hogy rosszulesik.

Viszont én nem lennék együtt ilyen pasassal.

2019. jún. 14. 11:19
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Így egy kapcsolaton belül nem gondoltál még a kommunikációra ? Rosszul esik? Mi? Azt se tudod mit gondol erről az egeszrol mert ennyit sem voltál képes beszélni vele. Nagyon sajnálom, hogy ezt most tudod meg és hogy tőlem, de az emberek nem olvasnak gondolatokat. Ha bármi problémád van kinyitod a pici szád és elmondod az alitolagos szerelmednek... nem jogos, hogy rosszul esik és nem is érdekel ebben az esetben senkit
2019. jún. 15. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!