Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ez rosszul esik?
Jogos szerintem. Exemnél a horvát nyaralást ő találta ki, én pedig lévén nagyon szerelmes voltam, kaptam az ötleten. Azon kaptam magam, hogy mindent én szervezek és neki csak be kellett raknia a fenekét a kocsiba... Nulla energiát fektetett bele és minden hülyeséggel magyarázta ki. Pl ő nem ismeri az AirBnB-t (mintha én úgy születtem volna, hogy tudom használni lol), én amúgy is jártasabb vagyok az ilyenekben, mert többet utazok.
Ott lett elegem az egészből, az ilyen emberek nem változnak.
30n
De mi olyan bonyolult azon, hogy kinézel egy szimpi szállást, majd szólsz, hogy "szívem, találtam egy szupi helyet a balcsinál, július végére még van foglalható hely, mit szólsz hozzá?"
Persze, jogos, hogy rosszul esik, de a duzzogással nem vagy beljebb. A tavalyi alapján most màr tudod, hogy a párod nem egy szervezőzseni, vagyis ha akarsz valamit, neked kell utána menned.
Jogos. Azokat a válaszokat èn sem tudom hova tenni, hogy foglalja egyedül, ès állítsd kèsz tènyek elè. Èn sem, fèrjem sem tudunk nyáron csak úgy random szabira menni, függ attól, hogy a többiek hogy mennek. Meg aztán ez újabb vita forrás lehet, hogy nèlküle döntött. Ezt azèrt igenis illene együtt megbeszèlni.
Jobban ki kellene nyitni a szád szerintem. Aztán ha máskèpp nem megy, akkor menj a barátaiddal nyaralni. Akkor majd pislog. Lehet, hogy akkor már ez a nyár elúszott közös nyaralás terèn, de akkor majd jövöre talán nem játsza el ugyanezt. Kicsit kemènyebben ki kellene állnod magadèrt.
Amúgy már eltelt 1 hónap, lett azóta valami fejlemèny?
jesszus! ne nyafogj már! lehet, hogy őt nem is vonza a turistáskodás?'!?
ideje felnőnöd, a való élet nem a szánk íze szerint alakul..
gondolj bele ez a bajod?!? másnak kenyérre is alig telik..
legvégűl vedd a kezedbe az irányítást és szervezkedj...
Igazad van, hogy rosszulesik.
Viszont én nem lennék együtt ilyen pasassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!