Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ez rosszul esik?
Jogos. És inkább amiatt bántó, hogy ezzel azt kommunikálja a másiknak, hogy nem fontos. Lehet még levertség is, hogy nincs kedve szervezkedni, de lehet lustaság is.
Én is azt venném a helyedben, hogy meggyengült a vonzalma.
Többször is sikerült kinyitni a szàdat?
Általàban egy férfinek nem elég egyszer említeni valamit, hanem többször határozottan közölni kell
Augusztus kilőve miatta és miattam is. Egyik kollégámat kell helyettesítenem augusztus első két hetében, ő időben elkérte magát, míg én nem. Augusztus második felében 20-a környékén meg a páromnak lesznek pótvizsgái, ha júniusban nem végződik jól a vizsgaidőszaka.
Tavaly kinyitottam a számat amiatt, hogy az utolsó pillanatra hagytuk ezt, és akkor megkaptam, hogy nekem csak ez számít. Idén nem nyitottam ki emiatt jobban a számat még, de mostmár így május elején tervezem, hogy közlöm vele, hogy én idén nem fogok emiatt többet költeni és kapkodni.
Mert talán ez két emberen múlik? És azt is most tudtam meg, hogy a pótvizsgái augusztus végén lesznek? Igen. Könnyű mondani, hogy foglaljak előre, de neki is el kell kérnie magát melóban, mert ha foglalok és nem engedik el, az bukta.
Na pont ezért nem foglaltam egyedül.
Köszönöm az építő jellegű kommented, de mostantól kezdve nincs szükségem rá.
Olyan emberek hozzászólása nem érdekel, akik csak szapulni tudnak. A kérdésem arról szólt, hogy jogos-e ha rosszul esik. Nem arról, hogy szerinted mit kellett volna. Örülök, hogy nektek sikerült már akkor szabadságot kérni, nekünk képzeld, nem sikerült. Mert ilyen is létezik.
Nem rózsaszín ködre vágyom, és képzeld arra sem, hogy olyan megkeseredett legyek mint te, akinek jobb dolga sincs reggel, csak másokat kioktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!