Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha egy nő a házasság megkötése után nem hajlandó franciázni? (Elötte szerette)
Akkor te ilyen könnyen átverhető vagy? Nem látod a különbséget egy szenvedélyes nő és egy olyan közt, aki muszájból veszi a szájába?
Legalább azt valld be, hogy leszarod, szereti-e csinálni, ha most felajánlaná, hogy oké, csinálja, de utálja csinálni, leszarnád, csak csinálja.
A szexnek az önátadásról kell szólnia nem pedig arról, hogy közben fél szemmel figyeljük a másik hazudik e.
természetesen amikor kiderült, hogy csalóról van szó, akkor már nem az értékeket keressük a csalóban ahogy egyesek mondták, hanem megszüntetjük vele a kapcsolatot.
Bár szerintem ezt itt hiába magyarázom, akik ilyen kulturálatlanok, mint ti azoknak aligha van fogalma a szexuális kultúráról. Hisz franciázás terén is csak az egyoldalú szopásról tudtok írni, kölcsönös örömszerzés, (nem az élvezet megjátszása a pénzért, egzisztenciáért) és a fent említett önátadás fel se merül.
gyanítom, hogy egyes hozzászólok pont így próbálnak pénzeszsákot fogni, ezért értenek annyira egyet ezzel a módszerrel, és azért gyártanak áldozathibáztatási elméleteket, önigazolásként.
átverés meg ép hogy nem történik, hisz kiderült a csalás, 40 ezres válási költség semmi a megmentett helyzethez képest, ugrik az áhított, de csalással megszerzendő vagyon, abból majd arra érdemes kap.
a hazugság előbb utóbb kiderül, többnyire előbb mint hinnétek.
Hát szívem, én pénzért se szopnék. Pont azért dolgozom, hogy soha ne kerüljek olyan helyzetbe, hogy ilyet el kell játszanom, mert lehánynám magam.
Nézd végig a kérdéseket, ha egy nő írja ki, hogy veri a barátja, vagy agresszív, mindig a nőt hibáztatják, hogy nem vette észre. Nem hiszek a kettős mércében, így itt téged gondollak hibásnak. Ha akartad volna, észreveszed.
egyik esetben sem igaz az amit a törvénysértők önigazolásnak írnak.
nem attól nem lesz kettős mérce ha egy elkövetett bűn elkövetői önigazolása miatt a többi bűn fölött is szemet hunyunk
de a csalás se az erőszak se törvénykövető javaslom a btk átlapozását.
mondjuk valószínű most is hiába magyarázom ezt annak aki a törvénykönyvet keveri a gyakori trollok önigazolásával
Ez nekem szólt? Mert nem tudom hova tenni.
Ha nem értetted, újra: ha itt az oldalon a nőket hibáztatják, ha rosszul választottak, akkor a férfiakat is hibáztatni kell, ha rosszul választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!