Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha egy nő a házasság megkötése után nem hajlandó franciázni? (Elötte szerette)
Nézd az alapján amit eddig összehordtál vagy egyszerű vagy mint a faék vagy troll. Mindenesetre érdekel hogy milyen az a kapcsolat amiben tulajdonképpen nincsenek érzelmek nincs kommunikáció és a szex olyan fontos hogy a férj teljesen begőzöl ha nem kapja meg a szerinte kijáró adagot. De meg ne kérdezd az okát inkább puffogj tovább magadban. Azon túl hogy sose szerette (amit nagyon gáz ha nem vettél észre mert ez is elmond valamit a kapcsolatról) lehet még oka hogy megváltozott a sperma íze és zavarja vagy tusfürdőt esetleg fürdési szokást váltottál és nem vonzzák az altáji szagok. Vagy mondjuk magával a szopással nem lenne baja de pont akkora önző máj vagy mint amit itt mutattál. Én pl sokkal kevésbé szívesen orálozok ha haragszom a páromra mert ez egy teljesen egyoldalú örömszerzés és ha épp egy faroknak tartom nincs kedvem kényeztetni. Nem tudatos döntés "büntetés" csak simán így van. Emellett akkor se szívesen csináltam mikor úgy éreztem ez már egy megszokás. Mikor minden alkalommal úgy indult a szex hogy ő kiterült és hajrá. És ami nálatok is elég gyanús hogy elvárás á nőtte ki magát. Én pedig nem vagyok fizetett hölgy hogy az elvárások miatt tegyek bármit.
A szex jó esetben két emberről szól ott vannak az érzelmek és a vágy. Ha ezek nincsenek (és az alapján amit eddig írtál a szopás lényegesen fontosabb mint hogy kinek mi a jó) akkor hamar ellaposodik és monoton kötelező elfoglaltság á válik a szex. Ezért lenne fontos hogy őt kérdezd meg ahelyett hogy az első kényelmes választ elfogadom és (a szerinted teljesen jogos) érveiddel körülvéve magad hisztizel meg duzzogsz.
Adhatnál amúgy még infók.
Mióta nem szopik?
előtte milyen gyakori volt?
te kényezteted-e őt?
tapasztaltál e egyéb változást?
Mennyire egysíkú a szex?
Vannak e egyéb párkapcsolati gondok?
Viszont az komolyan érdekel miért vetted el? Mert jó volt az ágyban?
"De meg ne kérdezd az okát"
Senki sem állította hogy nem kérdeztem meg az okát. Talán tegyem kínpadra hátha akkor mégis elmondja?
"Mióta nem szopik?"
Mióta aláírtam a házassági papírokat. De aznap este a feje is megfájdult s szex se volt. utána a kinyúlás amit írtál. Házasság előtt változatos volt a szex. Lehet pont ezért nem javasolták a házasság előtti szexet régen. Mert akkor látja az ember a különbséget, amúgy meg azt hiszi ez az alap. Sztálin is deportáltatta a nyugatról visszatérő foglyokat hátha látták az ottani viszonyokat s nem lett volna utána szerencsés szembesülniük a szovjet valósággal.
Tehát megkérdezed szuper. Mit mondott vagy reagált? Mert gondolom nem mosogatott tovább mosolyogva mintha nem is hallotta volna...
Mi változott még a szexen kívül a kapcsolatotokban az esküvőt követően vagy azt közvetlenül megelőzően?
Előtte is össze voltatok költözve?
Ugyanúgy veszed ki a részed a házimunkából?
Lett esetleg gyerek vagy munkahely váltás?
Mennyi időt töltötök együtt? Olyan időre gondolok amiben érdemben beszélgettek egymással vagy jól érzitek magatokat?
te kényezteted őt vagy csak elvárod?
Mennyire követelés kötelezettség a szex/szopás? Gyakran emlegetett hisztizel akár fenyegeted megcsalással?
Vannak más párkapcsolati gondok? Gyakori veszekedés pl.
Azon is érdemes elgondolkodni mi az ami miatt öt választottad mert jelenleg nagyon rá vagy kattanva a szopásra de csak van más értéke is a lánynak. Gondolj bele ha ő ugyanígy morog valamin mint te a szopáson nem csoda ha nem virít az ágyban.
Tehát megkérdezed szuper. Mit mondott vagy reagált? Mert gondolom nem mosogatott tovább mosolyogva mintha nem is hallotta volna...
kb, igy csak nem ép mosogatás közben volt. Nem válaszolt. S nem azért nem mert tele volt a szája.
Mi változott még a szexen kívül a kapcsolatotokban az esküvőt követően vagy azt közvetlenül megelőzően?
Semmi, csak a ruhám. Öltöny volt rajtam ami azelött sose.
Előtte is össze voltatok költözve?
Igen egy ideje már.
Ugyanúgy veszed ki a részed a házimunkából?
Igen
Lett esetleg gyerek vagy munkahely váltás?
Azóta se.
Mennyi időt töltötök együtt? Olyan időre gondolok amiben érdemben beszélgettek egymással vagy jól érzitek magatokat?
napi pár ora munka után és a hétvége.
hetente többször
te kényezteted őt vagy csak elvárod?
javaslom hogy tanulmányozd a szopás és a franciázás jelentését és a kettő közötti különbséget. nagyon rá vagytok kattanva a szopásra pedig a franciázás nem csak ezt jelenti.
Mennyire követelés kötelezettség a szex/szopás? Gyakran emlegetett hisztizel akár fenyegeted megcsalással?
nem kötelező, de a házasság se az.
Vannak más párkapcsolati gondok? Gyakori veszekedés pl.
még nincs, jogi lépéseket fontolgatok.
Azon is érdemes elgondolkodni mi az ami miatt öt választottad mert jelenleg nagyon rá vagy kattanva a szopásra de csak van más értéke is a lánynak. Gondolj bele ha ő ugyanígy morog valamin mint te a szopáson nem csoda ha nem virít az ágyban.
Mondom a szopásra ti vagytok rákattanva nem én.
"csak van más értéke is a lánynak."
-Jonapot kivánok vettem maguktól egy autót, de nem megy.
-De csak van valami más értéke, megy benne a klima?
Nevezd aminek akarod. A lényegen nem változtat hogy a kapcsolatotok sőt a feleséged egyetlen és legfőbb tulajdonsága ezek szerint az hogy hogy elégíti ki. Amúgy "Az orális nemi aktust illetik a franciázás megnevezéssel. A francia bordélyházakban a hölgyek repertoárjában szerepelt az orális nemi aktus, innen a kifejezés." az hogy te ezt a sima szopásra vagy a 69 pózra a mélytorokra vagy bármilyen orális szexre érted mindegy. A szopás az szopás.
A kapcsolatotok pedig dugás (vagy inkább szopás) központú (legalábbis az oldaladról egyértelműen) ami szerintem nagyon szomorú mert a napjaitok igen kis részét teszi csak ki akkor is ha napi 3x van.
Az én párom szexuális teljesítménye kielégítő de ha azt kérdezik mi a legfőbb tulajdonsága tuti nem az jut eszembe hogy jól nyal. Jó esetben egy egészséges kapcsolatban az emberi értékek kicsit előbbre valók.
Ha tényleg "jogi lépéseket" fontolgatsz add be a váló keresetet. Tulajdonképp nem látom okát hogy együtt legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!