Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párterápia segíthet?
Hát így, hogy a szeretődet tartod csodálatosnak, meg szerelmes vagy belé...nemigazán fog ez működnihosszútávon, úgyanis azt jelzi, hogy érzelmileg már leváltál a férjedtől.
Úgy mehet a dolog max. hogy visszaszorítasz magadban minden késztetést és érzést a szerelem kapcsán, és monoton tűröd a hétköznapokat, mondjuk a gyerek 18 éves koráig.
A lányod azt szeretné, hogy apa és anya együtt maradjon. Ez érthető. Viszont egy látszatházasság, ahol valójában már semmi nem tartja össze a feleket, sokkal rombolóbb tud lenni hosszú távon a gyerekre nézve, mint egy normálisan lebonyolított válás, ami után a szülők a gyerek érdekeit nézve továbbra is együtt tudnak működni.
A gyerek akkor boldog, ha a szülei is azok. Szerinted a férjedben mennyi tüske marad a megcsalások után? Te hogy fogod tudni átprogramozni az agyad, meg a tested, ami már abszolút másra vágyik?
Szerinted, ha egy kristálypohár szilánkosra törik, de te hosszú és fárasztó munkával egyesével összeragasztod a darabjait, az még használható lesz utána?
És mi lesz, ha a lányod felnő, és kirepül?
Értem, hogy anya vagy, és az anyaság fontos része az életednek. De ha mindent beáldozol ezért az egyért, a végén belekeseredsz. A lányodnak nem egy mártírra van szüksége, hanem egy erős, boldog nőre, akire felnézhet, és azt érezheti, hogy ő is pont ilyen nő szeretne lenni, ha felnő.
Ameddig másba vagy szerelmes addig esélytelen.
A gyerek az életed része de ez a Te életed, abból tudsz neki adni amid van.
Ha boldog akkor abból ha szenvedéssel, elfolytással vagy tele akkor meg abból.
Szerintem müködhet.
Még pedig azért mert én is szerettem már bele újra és kezdtem már 3 szor is újra kapcsolatot egy emberrel ...
Akibe egyszer bele szeretünk újra bele tudunk szeretni csak neki is akarnia kell!
Azért léptél félre mert ellapodosodott minden köztetek és jött egy fris hús akivel minden izgalmas lett és ennyi az egész.
A volt férjednek annyit kellene tennie mivel a párterápiába bele megy a te kedvedért és a gyereketekért hogy újra ugyan azt adja neked amit adott annak idején amikor bele szerettél és menni fog. Én is pont ugyan így szerettem bele és keztem újra 3szor egy emberrel mindent hogy mikor újra össze kerültünk ugyan azt adta vissza nekem mind a 3alkalommal aki annak idején volt, persze utána mind a 3szor elkövette ugyan azokat a hibákat amikért utáltam de legalább meg próbáltuk :)
Nem.
A lányod pedig meg fogja érteni, ha nagyobb lesz.
Jelenleg teljesen tönkre tennéd magadat és őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!