Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párterápia segíthet?
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk.
Mindennapossá váltak a veszekedések,minden kis dolgon képesek vagyunk összekapni,nem tudom mit csináljak,hogy ez jobb legyen.
Vele nem nagyon tudok erről beszélni.
"Szerintetek a párterápia segíthet?" és "Vele nem nagyon tudok erről beszélni."
Miből gondolod, hogy el tudod őt cipelni egy ilyen eseményre? Miből gondolod, hogy szakember segítségét elfogadja? Miből gondolod, hogy a jelenlegi helyzet számára nem megfelelő (gondolok a rejtett nyereségekre)?
Én egyéni terápiára járok, eddig nagyon sokat segített.
Párterápián nem voltam még, de amíg mindketten hajlandóak vagytok becsületesen eljárni oda, és megfogadni azt, amit a pszichológus mond, igen is segíthet.
Az elsőnek meg azt üzenném, hogy attól függetlenül, hogy korban ki hol tart, egyáltalán nem szégyen segítséget kérni. Ha a lábad törik el, azt sem házilag akarod meggyógyítani, vagy tévedek?
Elvileg egy kapcsolat arról is szólna, hogy az emberek le tudjanak ülni és megbeszélni az adott problémákat , bánataikat.
Te meg gyakorlatilag félsz leülni vele beszélni erről.
Szerintem te leginkább azért szeretnél elmenni párterápiára mert ott nem vagytok kettesben , nem vagy vele egyedül és úgy gondolod, hogy ott nem kell félned.
Utolsó válaszoló!
Nem félek vele beszélni.
Egyszerűen nem lehet vele dűlőre jutni, ezért gondoltam,hogy megpróbáljuk a párterápiát,vele erről beszéltem és most már belátja,hogy szükséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!