Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedül megy fesztiválozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül megy fesztiválozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátom ezen a nyáron egyedül akar menni fesztiválozni,a barátaival,nem is nagyon akarja,hogy én menjek.Gondoljak rosszra?

2019. ápr. 29. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Menjenek sörözni hétközben, vagy szimpla hétvégén. De egy egy nevesebb fesztivál nem minden hétvégén van. Fura hogy nem veled megy. Dugni akar? Vagy a haverok elvették az eszét. Én dobom az olyan palit akinek nem én vagyok az első. Csak mert ha pasim van, akkor másodlagosak a barátaim. De ez minden normális esetben így van. Persze ez nem azt jelenti hogy sülve főve együtt vagyunk!
2019. ápr. 29. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Mi együtt szórakozunk a férjemmel. Nekünk így jó. Próbáltunk külön is, de egyikünk sem érezte jól magát a másik nélkül. De ez a Te kapcsolatod. Neked kell eldöntened, hogy így is megfelel neked ez a fiú vagy nem. Cirkuszolni, jelenetet rendezni, durcizni, játszmázni nincs értelme. Vagy elfogadod a döntését, vagy elhagyod.
2019. ápr. 29. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Csak fesztiválon lehet dugni? Ha akar, nem ránthat meg bárhol máshol egy másik csajt, mikor épp nem vagytok együtt? Szeretne néhány elferdülős napot a barátaival, ennyi. Gondolom, előre megbeszélték, hogy fiús buli lesz, ahol nem feszélyezi őket a barátnők jelenléte/rosszalló nézése. Menj el addig te is a barátnőiddel bulizni.
2019. ápr. 29. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem egy lányt dobtam már azèrt mert nem engedett szórakozni,hülyének és papucsnak hinnének a spanok ha az 5 fős fiú brigádba csak velem lenne ott a barátnőm.. Egyèbkènt meg ami egy fesztiválon történik az ott is marad,jobb esetben nem is emlekszik semmire az ember :)
2019. ápr. 30. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
#14 jobban jártak azok a lányok, hogy megszabadultak tőled. Ilyen felelőtlen fiú nem kell egy értelmes lánynak. Ha összeszedsz valami nemi betegséget, majd tovább adod a barátnődnek, nagyon nem marad ott a fesztiválon. Ahogy egy alkoholmérgezés, drogtúladagolás, vízmérgezés, teherbe ejtett lány sem. Egyébként meg minek kiadni egy vagyont a fesztiválra, ha utána úgysem emlékszel semmire?
2019. ápr. 30. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ezzel önmagában nincsen gond. Nem kell mindig egymás nyakában lihegni.

Ha viszont az utóbbi időben elégedetlen a kapcsolatotokkal, elzárkózik előled és ezt fejeli meg egy fesztiválozással, na az már egészen más tészta. Ebben az esetben viszont az egyedüli bulizgatás a legkisebb probléma...

2019. ápr. 30. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!