Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha nyáron 17 éves lányként...

Ha nyáron 17 éves lányként egyedül megyek fesztiválozni, mennyi az esélye, hogy egy idióta rámakaszkodik?

Figyelt kérdés
A barátnőimet nem érdekli ez a fellépő, így magam kell menjek, mert én nem hagyom ki. Vagyis 2 fellépő, tehát 2 napról van szó, de nem ott aludnék, mert közel van hozzánk a helyszín. Szal, ha éjfélig, kettőig ott maradok és apu értem jön (nem magam megyek haza) akkor mennyi az esélye, hogy ott majd bántanak, esetleg erőszakoskodnak velem? Amúgy könnyen ismerkedek, szeretnék hozzácsapódni valakikhez, de lehet, hogy nem fogok ki normális embereket.
2019. márc. 18. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

Az esély megvan, hogy rád akaszkodnak olyanok is, akiket nem akarsz. Ha betartasz néhány szabályt, akkor biztonságban lehetsz.

Pl. ne menj idegennel olyan helyre, ahol bánthat, pl. sátorba, elhagyatott helyre, még akkor se, ha lány, nő az illető. Maradj mindig "szem előtt", ami ugyanaz, mint előbb írtam. Ami a legfontosabb: soha ne mondd senkinek, hogy egyedül jöttél. Tartsd a kapcsolatot a családoddal, így ha gond van, ők is tudnak lépni.

2019. márc. 18. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Idióták mindenhol vannak, szóval az esély megvan, de ha tömegben vagy akkor könnyebb lerázni őket. Szerencsére egy fesztiválon nem igazán vannak kihalt helyek, szóval könnyű dolgod lesz :)

Én is jártam koncertekre egyedül 16-17 évesen, de mindig nagyon könnyen el tudtam intézni az ilyen helyzeteket.

2019. márc. 18. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!