Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedül megy fesztiválozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül megy fesztiválozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátom ezen a nyáron egyedül akar menni fesztiválozni,a barátaival,nem is nagyon akarja,hogy én menjek.Gondoljak rosszra?

2019. ápr. 29. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Nincs bizalom -> szakítás. Ennyi a történet.
2019. ápr. 29. 17:32
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Mással/másokkal akar dugni. Bármilyen más esetben elvinne téged is.
2019. ápr. 29. 17:36
 3/16 anonim ***** válasza:
5%
És minek vinne? Koloncnak? A barátaival megy, magánélete van! Felnőtt ember, miért nem hagyod egy kicsit élni? Félrekúr majd? Nos,...lehet! De akkor mi van? SEMMI! Amúgy hozzád megy haza, szeret, érzelmileg, testileg, anyagilag kielégít, nos addig ne foss, és ne piszkáld ezzel!
2019. ápr. 29. 17:40
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Menj el egy másik fesztiválra a barátnőiddel.
2019. ápr. 29. 17:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy hozzád megy haza, szeret, érzelmileg, testileg..."

Majd jusson ez eszedbe, a nőd félrekúr.

2019. ápr. 29. 17:44
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Én nem értem mi azzal a baj ha valaki elmegy a barátaival fesztiválozni.

Mi ezzel a baj?

Ha megakar csalni nem ezen fog múlni. Ha a helyi közértbe megy és az ingerencia megvan rá akkor is megteheti

2019. ápr. 29. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
81% Nincsen nője az ilyennek...
2019. ápr. 29. 18:06
 8/16 anonim ***** válasza:
37%

7.-nek.

Van, de főleg a férjéé.

2019. ápr. 29. 18:12
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
Nőként én sem viszem a férjem fesztiválozni. Ez az én kikapcsolódásom, megőrülnék ha valaki ennyire rám akarna telepednek
2019. ápr. 29. 18:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem attól függ, hogy eddig milyen volt. Ha eddig is normális volt köztetek, hogy néha elmentek 1-pár napra külön szórakozni a barátaitokkal, akkor nem gondolnék rosszra. Ha eddig mindenhova vitt magával és inkább nem is ment nélküled, akkor azért gyanakodnék, hogy valami nem oké.

Kérdezd meg, miért akar ennyire egyedül menni, és ha nyugodtan válaszol teljesen érthető indokot (ez az évi "szeánszuk" a barátaival, már 20 éve együtt járnak oda, csak pasik pl), akkor azért az nem egy olyan tragikus esemény.

Te ismered a párod és a kapcsolatotokat, ha úgy érzed van okod aggódni, akkor inkább kérdezz rá, minthogy magadban őrlődj.

2019. ápr. 29. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!