Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom egyedül megy fesztiválozni?
De hogyan hozzam fel a témát?:(
Csak szeretnem ha o hivna el, nekem kellemetlen lenne ha en hivatnam meg magam :( foleg hogy az o tarsasaga...
'De hogyan hozzam fel a témát?:( '
Ugy, hogy megtanulsz kommunikalni. Humanoid modjara, beszeddel: kinyitod a szadat, es megkerdezed, hogy ha mar mennek a Sound-ra, esetleg veluk tarthatnal-e. Ebben egesz pontosan mi is az olyan nehez? Eddig is emlegette hogy menni akar, te ultel kukan, megis honnan kellett volna tudnia, hogy teged erdekel...? Senki se gondolatolvaso, ha keptelen vagy kifejezni es megertetni magadat, az nem a baratod hibaja.
Nekem nem azt mondta, hogy "szeretnék menni a soundra",
Hanem eleve ugy hozta fel az egesz temat, hogy mar le van foglalva a szallas stb......
Ez nem sok jót jelent, hogy nem tervez veled előre, valószínűleg nem tart még ott a kapcsolatotok.
Mikor beszéltél vele erről a témáról utoljára? Mikor foglalta le a szállást?
'Egyszer mondtam neki, hogy ne beszéljen már egyfolytában erről, akkor azt hitte az a bajom, hogy fesztiválozni megy. Pedig ezzel semmi bajom sincs, csak szomorü vagyok, hogy eszébe se jut, hogy magával vigyen :('
Tehat szoltal, felreertette, es te ahelyett hogy elmondtad volna pontosan mi bant, inkabb duzzogasra valtottal, 'tudod te mi a bajom', veletlenul se arultad el neki az igazsagot, csak durcizol meg irogatod ide a jajdeszomcsivagyok kerdeseket. Gratulalok, igazi, nagybetus NO vagy... es ezt most ne vedd dicseretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!