Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom egyedül megy fesztiválozni?
Figyelt kérdés
Megy a haverjaival Balaton Soundra, akik viszik magukkal a barátnőiket... Én is szeretnék menni, de rajta kívül nagyon nincsen más baráti társaságom. Bár csak 2 hónapja vagyunk együtt, én hosszútávra terveznék vele, és nagyon rosszul esik, hogy engem el sem hív :( pedig nagyjából a barátait is ismerem. Régebben mondogatta is, hogy de várja stb stb, én meg meg sem szólaltam. Egyszer mondtam neki, hogy ne beszéljen már egyfolytában erről, akkor azt hitte az a bajom, hogy fesztiválozni megy. Pedig ezzel semmi bajom sincs, csak szomorü vagyok, hogy eszébe se jut, hogy magával vigyen :(2018. jan. 2. 13:08
11/15 A kérdező kommentje:
Nem véleményt kértem kedves utolsó
Igen duzzogtam es? 😂 Tudod neha a lanyok szoktak
Senki nem mondta itt hogy én micsoda érett nő vagyok
2018. jan. 2. 19:18
12/15 A kérdező kommentje:
Es igen "jajdeszomcsi" vagyok, mert valahova ahova el akartam menni nem hiv az akivel szeretnek menni, es eszebe sem jut elhivni, amikor az osszes tobbi baratja viszo magaval a baratnojet. Es igen k***va szomcsi vagyok, hogy nelkulem foglaltak szallast es hogy konkretan b****k ram. De ide meg egy kerdest sem lehet feltenni, mert rogton jonnek az okoskodo majmok, akik a kerdes megvalaszolasa helyett oktatnak. Kivancsi lennek, ez forditott helyzetben neked hogy esne kedves UTOLSO.
2018. jan. 2. 19:22
13/15 anonim válasza:
Menny te is, meg amúgy nem bízol benne?
14/15 A kérdező kommentje:
De bízok maximálisan, nem azért akarok menni, hogy ellenőrizgessem
2018. jan. 2. 20:13
15/15 anonim válasza:
Megértem, hogy rosszul esik neked. De ezt neki mondd el. Mi innen nem tudjuk ezt megoldani helyetted. Mondd el neki, hogy ez téged bánt, hogy amúgy szívesen mennél, főleg, hogy a többiek is viszik a barátnőjüket, jól ellennétek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!