Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálták ezt? :- (Csak játszottak velem?
Köszönöm a két választ:) Igen, lehet, hogy ezek tényleg nem jelentenek annyit....csak ilyenkor egyszerűen jön a lila köd vagy nem is tudom mi:)
Amugy nem ugy szoktam odamenni, hogy járunk:D Haverok segítettek ebben, mert annyi önbizalmam sincs, hogy személyesen menjek oda:( Főleg a többi lány mellett, akikért bomlanak a pasik.....de hátha eljön az én "időm":)
Köszönöm a két választ:)
Hát sokban hasonlítunk,ami az általános iskolás éveket illeti. Mostani fejjel visszagondolva,tudom hogy nem kellett volna vele törődni. Egyébként a suliba én sem számítottam valami bombázónak,de érdekes, sulin kívül ismerkedtem,és akadtak udvarlóim rendesen :) Az a baj hogy a suliban beskatulyázva érzi magát az ember,ha már elkönyveltek valamilyennek,olyannak kell mutatnod magad. Sokkal jobb,ha sulin kívül ismerkedik az ember..:)
22:21 voltam.
Nem azért néztek mert "Téged" néztek, csupán képanyag gyüjtése az esti hokimeccsre!
Ebben a korban így müködik a léegtöbb srác, de ennek semmi köze a személyedhez.
Próbálkozni meg még véletlenül se akarj fiúnál mert nem a te dolgod!
Maradj meg nőiesnek, és szépnek és te döntöd el ki kaphat meg és ki nem!!
Jó bornak nem kell cégér, sem házaló ügynök!!
22:21-es:9 nagyon köszönöm:)
Hát ez igaz a sulira....akit ott látszatra valamilyennek elítélnek, az olyan is marad amíg meg nem ismerik vagy amíg be nem fejezi az iskolát:)
hát akkor lehet, hogy kívül próbálkozom, hátha ott nagyobb sikerrel:)
köszönöm:D és jó éjszakát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!