Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy barátnőjével el kezdett fogyókúrázni. Mit tegyek, hogy megkívánjam ilyen véznán?
Elvettem egy csodálatos nőt: teltkarcsú és mindenhol nagyon gömbölyű volt, ahol kellett. A világ legboldogabb emberének éreztem magam.
Az új munkahelyén az új barátnője bemagyarázta neki hogy "dagadt". El kezdtek fogyókúrázni. Folyamatosan feszült, és lassan teljesen elfogy. A hajdan hatalmas szép mellei mint egy kipukkant tejes-zacskó úgy lógnak, a feneke lapos és löttyedt lett. Mint embert szeretem, de képtelen vagyok megkívánni, számomra ő már nem nő. Nem érdekel ha esetleg van szeretője, de én nem tudok hozzányúlni - és nem is akarok.
Könyörögtem neki, hogy ne csinálja ilyen drasztikusan, de testkép-zavara van már, nem lehet vele beszélni.
Mondtam neki, ha nem hagyja abba, akkor a szomszéd nőt fogom szeretgetni - erre meg leparasztozott...
El fogunk válni szerintem, mert nem látok közös megoldási lehetőséget.
Akkor meg keress egy másik bomba testű nőt. Mi itt a gond? Érzelmek nincsenek, csak a feszes cickó kell.
Egyébként ha megöregedtek, akkor is ráncosak lesztek, csak mondom.
Biztos nem olvastad: imádtuk egymást.
Vagy ez kevés?
Igen, a jó szex a jó házasság alapja.
Én egy ilyen csontkollekciót nem tudok megkívánni! Semmi nőiesség nincs benne(próbáltam, nem megy!)
Igen, egy cici-mici lesz a megoldás, nem kell nekünk együtt megöregedni.
Igen, majd öregségünkre megráncosodunk. Ez ellen nem sokat tehetünk.
De ez az eszement fogyózás nem természetes és nem törvényszerű.
Köszönöm 14-es a megerősítést.
Én könyörögtem neki, hogy ne dőljön be ennek az ész nélküli fogyózásnak, de azt kaptam, hogy nem haladok a korral, és gőzöm sincs hogy mi a trendi - teljesen elment az esze.
Az utóbbi egy évben 5-öt öregedett> fonnyadt, ráncos és rozoga lett!
Tegnap közöltem vele hogy el fogok válni, mert nekem így sem mint nő, sem mint ember már nem kell - teljesen másak már az értékrendjeink. Hiszti, vagdalkozás, ajtócsapkodás. De már nincs rám semmilyen hatással.
Azért írtam ezt így le hogy legyen másnak, másoknak tanulság; visszafordíthatatlan örvényt indíthat egy ilyen agyhalott barátnő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!