Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a férfiakról akiknek valamilyen formában van képe a volt barátnőjével? Akár megjelölve
Azt gondolom, hogy a legtöbb pasi nem foglalkozik ilyen b..romsággal.
Én mikor összejöttem a párommal, ő azt se tudta, hogy pl akkor még az iwiw-ről hogyan kell letörölni a képeket. Meg teljesen elfeledkezett azokról a képekről.
Ha zavar mond meg neki, de ne keríts ennek akkora feneket.
Fogd már fel kislány, hogy nagyon sokan nem foglalkoznak ilyennel, hogy ősrégi képek fent vannak róla, amin mások megjelölték.
De kívánom, hogy ettől nagyobb problémád az életben ne legyen, soha.
2ilyen nővel ismerkedtem a neten. Az egyiknek volt gyereke...nem akarta levenni mert az a gyerekel apjával van..(nekem úgy jött le,hogy a pasinál maradjon egy cérnaszálnyi esély) a másik véletlenűl hagyta kint állítólag de az is kiábrándító volt.
Hab a tortán figyelj!!!! Egy nő össze akart jönni velem,de kitett egy képet+kapcsolatbant egy másik pasival mert egy harmadik pasi zaklatta ,es ha velem mégsem lesz semmi akkor se zaklassa.
Az 1. és a 3. válasz is az enyém.
Leírtam, ő elfelejtette, de letörölte. Ennyi.
Leírtam, újra leírom, hozd fel, szépen a témát, lehet hogy ő is csak elfeledkezett róla.
De ne ronts ajtóstól a házba.
Mielőtt fantáziádba merülnél, kérdezd meg, hogy tud-e róla, hogy még van néhány kép fent róluk és hogy mi a szándéka vele.
Ennyire bonyolult lenne a kulturált hidegvérű kommunikáció?
Nem gondolok róla semmit.
Istenem már megint te :D
Nem normális,hogy kb.minden nap megkérdezed itt ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!